Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

eharex meghivó

http://registration.eharex.com/register?code=EAODRBA4TPDC&data=HUN0000000002090

Magyarországról indul, magyar fejlesztők készítették és magyarok a tulajdonosai annak a nemzetközi online aukciós oldalnak, amelynek az előregisztrációs oldalát böngészed. Azért nem szabad sem a barátaid, sem az ismerőseid egyikét sem kihagynod ebből a megismételhetetlen lehetőségből, mert a trinális rendszernek köszönhetően előbb vagy utóbb ők is megismerkednek ezzel az oldallal. Ha regisztrálnak előtted, akkor örökre lemaradtál arról a lehetőségről, hogy ezen emberek és/vagy cégek kereskedései után valaha is jövedelemhez juss.

Ugye érted a jelentőségét? Kelet-Európából, Magyarországról indul egy egészen fantasztikus lehetőség, amelynek Te most itt vagy a születésénél. Az egzisztenciád megalapozásához keresve sem találhatnál jobb lehetőséget.

A regisztrációs egyszeri díja csupán 5 dollár.

Az aukció menüpont alatt megtalálod az üzlet teljes leírását és ott egy újabb videó-anyag segít az eligazodásban.

Ne habozz, hiszen rátaláltál egy olyan üzletre, amelyet minden szakember, aki a kereskedelemmel foglalkozik, a világ legdinamikusabban fejlődő üzletágaként tart számon. Te és a barátaid részesei lehettek ennek a páratlan lehetőségnek. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, és az ott talált meghívót elküldeni a barátaidnak.

Ha a barátod megkapja Tőled ezt a levelet, garantáltan köszönetet fog Neked mondani, hiszen az általad biztosított lehetőséggel egy csapásra megváltozhat az élete.

Ha hitetlen vagy minden ehhez hasonló rendszer és üzlet iránt, akkor gondolj abba bele, hogy milyen jó lett volna ott lenni mondjuk a facebook, vagy más hasonló globális oldal születésénél. Egyiket sem egy hatalmas világcég hozta létre, hanem egy jó ötlet – mára milliárdos üzletekké nőtték ki magukat. Az ötlet itt sem hiányzik: az eharexen kívül nincs még egy olyan aukciós oldal, ahol a nyereség nagy része visszakerül a tagokhoz.

Kell ennél nagyobb érv? Mi azért dolgozunk, hogy hasznot termeljünk, és akkor leszünk a legelégedettebbek, ha azt a nyereséget visszaadhatjuk Neked és Barátaidnak.

Meghívó hivatkozása:

http://registration.eharex.com/register?code=EAODRBA4TPDC&data=HUN0000000002090

 

margo.szlavik@gmail.com

skype: szlavikmargit

Címkék: aukció munka reklám

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu