Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Lábunk főszerepet játszik közérzetünk alakulásában,mégis olykor elég mostohán bánunk vele.Lábaink végzik a legnehezebb munkát.Cipelik testsulyunkat,elviselik divathóbórtjainkat-például tűsarkú és hegyes orrú cipőkbe preseljük őket-és még sorolhatnám,hogy milyen merényleteket követünk el nap mint nap ellenük.

Ahány ember annyi féle láb.Ami legelősször szembeötlik,a hosszanti és a harántboltozat állapota.Fontos róla szólni,mert mindkét boltozat süllyedése komoly panaszokat okoz.Sokat elárul a lábujjak állása,a bőrkeményedések helye,a tyúkszemek holléte,körömgomba és a talpon megjelenő különféle bőrelváltozások hámlások,vírusos szemölcsök,anyajegyek is.Nem utólsó sorban a verjték jellegzetes szaga is árulkodó lehet bizonyos betegségekről-például; cukorbetegségről. Nyáron fellélegezhet ez a testrészünk,hiszen könnyű,nyitott szandálban,papucsban jobban szellőzik.A lábujjak tetején illetve a lábújjközti tyúkszemek is ritkábban fordúlnak elő,mivel  bőrkeményedés és tyúkszem csak is plusz nyomás következtében alakul ki( szűk cipő).

A mindennapi lábápolás mellett hasznos minimum hetente egyszer jól kiáztatni a lábfejünket langyos sóval vagy illóolajokkal kellemesebbé tett vízben.

Címkék: Életmód

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu