Kis türelmet...
Hozzávalók:
1 gesztenye massza
20 dkg darált keksz
20dkg+5dkg margarin
2 evk. rum
8 dl tej + egy kicsi a kekszhez
3 vanília puding
25 dkg cukor
1 cs. babapiskóta /kb.20 dkg /
2,5 dl tejszín
Elkészítés:
A gesztenyét, kekszet, 5dkg margarint, 2 evk. rumot, és kevés tejet hogy jól összeálljon összedolgozzuk, majd egy magas falú tepsibe nyomkodjuk.A pudingot felfőzzük, és kihűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, és jó krémesre keverjük, és két felé osztjuk. Egyik felét rákenjük a gesztenyés masszára, erre jön a rumos tejbe mártogatott babapiskóta,a krém másik felét rákenjük.Tetejére a tejszínt felverjük, elsimítjuk a krém tetején, majd legalább 3 órára lehűtjük. Én általában ezeket a pudingos édességeket mindig estefele készítem el, és másnap könnyebben fel tudom kockázni, és finomabb is, hiszen jól összeáll.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 204 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!