Kis türelmet...
Hozzávalók:
Tészta:
60 dkg liszt
20dkg zsír vagy margarin
20dkg porcukor
2 db tojás
1 csomag sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
4 evk. tejföl
Krém:
2 csomag tejszín ízű pudingpor
6 dl tej
15 dkg porcukor
1 kg reszelt alma
fahéj
Tetejére:
3 dl tejszín
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk,és 3 részre osztjuk. A lapokat közepes méretű tepsi hátán megsütjük. Az almát megdinszteljük, ízlés szerint ízesítjük fahéjjal, és kihűtjük. A pudingot megfőzzük a 6 dl tejben, a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt tejszínes pudingot. A lapot megkenjük a tejszínes krémmel, majd közvetlen rátesszük a párolt alma felét. Megint lap, megkrémezzük, rátesszük a maradék almát, és a harmadik lapot ráfordítjuk. Tetejére rákenjük a felvert tejszínt, másnap szeleteljük.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 287 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!