Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egy otthoni nyomtatón, amit nem használunk olyan sokat, úgy gondoljuk elég ha utángyártott tonerrel töltjük fel. A munkahelyinél már kétségeink vannak, mert a napi használatban lévő nyomtatót károsíthatja az utángyártott kellék. Legalább ezt gondoljuk.

 

Én 1 évet teszteltem a munkahelyi nyomtatásban az utángyártott tonert, hogy kiderüljön kell-e attól félnünk, hogy a nyomtatónk meghibásodok vagy ront a nyomtatási minőségen.

Egy céges nyomtatásban nagyon nem mindegy, hogy mennyit költünk nyomtató kellékre. Akár minden hónapban cserére szorul és ez akár fix. 5-6000 Ft vagy annál több kiadás is lehet. Nem olcsó.

A nyomtató javítása azonban még rosszabb, mert nehéz a közelen szerelőt találni és ha találok is, akkor biztosan el van foglalva és 3 hónapig várhatok egy javításra. A javítás költsége is kitudja mennyi, ezek a nyomtatók is már inkább úgy vannak felépítve, hogy vegyél egy újat, ha elromlik, mert árban jobban jársz.

 

Szóval a kezdetekben én is eredeti tonert használtam, aztán egy kedves barátom elmagyarázta mire kell oda figyelni a toner vásárlásnál.

A kezdetekben szinte csak silány minőségű kínai kellékeket lehetett kapni a boltokban, mára viszont a nagyobb gyártók is rájöttek arra, hogy ahhoz, hogy náluk maradjon a vásárlók pénze úgy az eredeti mellett utángyártott tonereket is gyártaniuk kell. Minőségben viszont nem szabad annyira alább hagyni, hogy az károsítsa a nyomtatót. Ezért már nagyon sok webshopban kapható jó minőségű utángyártott toner. Egy irodai fekete-fehér nyomtatásnál pedig nem is fontos, hogy extra minőségű nyomatokat készítsünk. Tehár, ha jó forrásból szerezzük be a nyomtató kellékeket, akkor nem lehet gond.

Tipp, hogy honnan vásárolj: Nyomtassingyen webáruház

 

network.hu

 

A barátom cégénél ráadásul nyomtatót bérelnek, ami még jobb megoldás. Hogy miért? Mert a bérbe adó vállalja, hogy eredeti jó minőségű kellékanyagokkal látja el a nyomtatót, ami benne van a bérleti konstrukcióba és a javítást, cseregépet is biztosítja a cég számára. Azért érdemes ezen is elgondolkodni, ha a nyomtató egy mindennapos fontos kelléke a munkánknak.

Címkék: eredeti toner nyomtató kellék patron toner utángyártott toner

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu