Kis türelmet...
Érdemes tudni róla, mindenkinek!
Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak
fatüzelésű kályhán,
gázégős
tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
Majd a
felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű
kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős
tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos
főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
micróhullámú
sütőben 0%-a kelt ki.
A
micróhullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.
Hogy
mire nem, azt lejjebb olvashatjuk.
Szerintem
van igazság szavaidban.
Egy levél küldő írta:
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban
szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................
Üdv!
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák
előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített
ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"
magát.
környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban,
Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú
sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a
wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a
résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni
cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers
biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,
hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a
következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a
zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték
(vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és
az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt)
esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a
vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A
fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú
energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai
folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség
kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos
elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN
LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT
OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ
ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
Küldjétek
el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek.
Érdemes tudni róla, mindenkinek!
Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak
fatüzelésű kályhán,
gázégős
tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
Majd a
felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű
kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős
tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos
főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
micróhullámú
sütőben 0%-a kelt ki.
A
micróhullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.
Hogy
mire nem, azt lejjebb olvashatjuk.
Szerintem
van igazság szavaidban!
Egy levél küldő írta:
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban
szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................
Üdv!
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák
előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített
ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"
magát.
környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban,
Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú
sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a
wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a
résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni
cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers
biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,
hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a
következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a
zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték
(vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és
az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt)
esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a
vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A
fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú
energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai
folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A
mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség
kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos
elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN
LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT
OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ
ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
Küldjétek
el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!