Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

‎"Mert éheztem, és ennem adtatok [...] beteg voltam, és meglátogattatok [...]" Mt 25,35-36.

PATRÓNUSOKAT/KERESZTSZÜLŐKET VÁRUNK:

Református gyülekezetünk: patrónusi kapcsolatot tart a Tiszafüredi Gyermekotthonnal, ahova minden évben járunk 2x, és ők is 1-2x jönnek hozzánk. Ennek az a lényege, hogy azok a gyermekek, akik ott vannak, azok vagy árva gyermekek, de leginkább sérült gyermekek, szellemileg is és testileg is. Ezzel az otthonnal van kapcsolatunk, immár 11 éve: patrónusi, avagy keresztszülőséget vállalunk náluk.

Az utóbbi évben elég sokan eltávoztak az élők sorából, akik gyermeket „patronálnak”, és a gyermekeknek szüksége lenne keresztszülőre, patrónusra!!! Egy olyan személyre, akiknek átadhatják azt a feltétlen szeretetet, amit mi kevésbé ismerünk, mert sokszor feltételekhez kötjük a szeretetünket.

Ha van ilyen érzékenységed, hogy erre el gyere velünk, és vállalj egy gyermeket, mint patrónus, avagy mint keresztszülő: gyere, tarts velünk!!!

Ha van egy cseppnyi kis érzékenységed, akkor köztünk a helyed: tégy valami jót, maradandót: "Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem; Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám." Mt 25,35-36.

Nagy szükségünk van új patrónusokra, keresztszülőkre: GYERE, TARTS VELÜNK!

Most szombaton fogunk hozzájuk felmenni Tiszafüredre, indulás a templom elől 7,00-kor, hiszen „Anyák napi” műsorral készülnek ezek a drága gyermekek – azok, akiknek zöme nem is ismeri az édesanyját… Mert lehet Téged fog annak tartani… Vagy apának…

Akik érdeklődnek erről, kérem SOS jelentkezzenek, mert limitált, 16 fős busszal megyünk.
Információ: +36(30)716-2630

 

Címkék: szeretet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu