Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tételezzük fel, hogy van egy olyan cigaretta, ami nem kormozná össze a tüdőt, hanem éppen hogy kitakarítaná, és nem rákot okozna, hanem védene tőle. Szerinted ebből a cigarettából mennyit lehetne eladni világszerte? Mondhatjuk azt, hogy aki ezt a terméket piacra dobná, az meggazdagodna? És mi lenne, ha ennek a ciginek a feltalálója/gyártója azt mondaná neked, hogy 5000 forint egyszeri regisztráció ellenében bevesz az üzletbe, segíts neki terjeszteni? Mit felelnél?


Vagy vegyünk egy másik példát. Volna egy olyan kannás bor, amitől csak vidám lennél, de nem részeg, ami elvinne a "Csitári hegyek alá", de nem bántaná a májadat, aminek még az íze is jó lenne, de nem verne szét családokat, alkoholizmust okozva. Az vajon eladható lenne? Annak a forgalmazásába szívesen befektetnél 5000 forintot, és némi szabadidőt? 


 Nos, az előbbi két élvezeti cikk nem létezik (még), viszont tudok egy olyan kávét, amit az orvosod is ajánlana a magas vérnyomásod ellen, amiben nincs adalékanyag, ízfokozó, meg a kémia egyéb gyöngyszeme. Van benne egy ganoderma (pecsétviaszgomba) nevű gyógygomba, és kiváló minőségű arabica kávé. Van barátom, aki köszvény ellen szedi. Van, akinek elmúlt tőle az ekcémás kiütése. Olyat is ismerek, akinek a hályog húzódott vissza a szemén. Persze lehet, hogy ez csak véletlen, és semmi köze hozzá a ganodermának. Szerinted? Ez a gomba azért használ "minden" betegség ellen, mert az immunrendszert stimulálja. Az immunrendszernek pedig az a dolga, hogy legyőzze a különböző betegségeket.


 A DXN cég ezzel a termékkel 15 év alatt meghódította Ázsiát, lassan 3 éve már elhozták Magyarországra, és innen terjed Nyugat-Európában is. Szerinted el fog terjedni? Szerinted érdemes volna beszállni 5000ft-tal és némi szabadidővel ebbe az üzletbe? El tudod képzelni, hogy néhány éven belül milyen sokat tudnál keresni, ha valamelyik európai országban élsz, és az elején beszállsz? Halkan megjegyzem, hogy kis hazánk is Európában van, és még az elején vagyunk. :-)


Ha ezeket Te is átgondolod, és arra a következtetésre jutsz, mint én, keress meg, és gazdagodjunk meg együtt egy egészséges termék elterjesztésével!

Ahogy a Mindhalálig Beatles című darabban mondják: "Az életben mindenkinek van legalább egy lehetősége."            Lehet, hogy ez a tiéd...  J

 

 

Címkék: dxn egészséges kávé lúgosítás mlm network marketing reishi rendszer

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu