Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

5

Az Ön számára is fontos, hogy milyen táplálék-kiegészítőt fogyaszt?

DXN kupaMinden profi és amatőr sportolónak elemi érdeke, hogy a lehető legjobb egészségi állapotban legyen a szervezete és profin tudjon teljesíteni a saját pályáján. Erre kínálunk megoldást, amely egyben üzleti lehetőséget is magában rejt.

Ismerje meg termékeinket, tájékozódjon a lehetőségekről és kérdése esetén állok rendelkezésére.

Azon versenyzőknek, akik a rendszeres sport mellett az egészségükre is szeretnének odafigyelni, a bizonyítottan hatásos megoldást itt találja.

Engedje meg, hogy bemutassunk Önnek 2 nagyon hatásos teljesítménynövelő élelmiszert, a Cordyceps gyógygombát és a Spirulina algát. Kettős vak teszt segítségével versenysportolókat mértünk, akik ezeket a táplálék-kiegészítőket szedték. Az eredmények nagyon bíztatóak, a nyilvános publikációt hamarosan közzétesszük.

 

CordycepsA Cordyceps akkor került a nyugati sportolók, a felkészítésükben közreműködő szakemberek és a kutatók figyelmének a középpontjába, amikor az 1993-as szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon (Stuttgart) a kínai futók mindenki megdöbbenésére kilenc világcsúcsot döntöttek meg. A felkészülésük alatt az olimpiai csapat orvosának tanácsára az atléták rendszeresen Cordyceps-t fogyasztottak. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált és az elit atléták között a legkeresettebb táplálék-kiegészítők közé került. További részletek a Cordyceps-ről

Hogyan javítja az energiaszintet és állóképességet:

·         megnöveli a sejtek energiatermelését

·         fokozza a szervezet oxigénellátását

·         javítja a vérkeringést, ezzel segítve, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részébe.

Webáruház

 

SpirulinaA Spirulina mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza, természetes egyensúlyba rendezve. Egyetlen mesterséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal ellátott étrendkiegészítő sem tudja utánozni ezt a természet alkotta összhangot. További részletek a Spirulináról

 

Felhasználási területek:

·         Sérüléseknél, csonttöréseknél, mint gyógyulásserkentő,
műtét utáni komplikációk megelőzésére.

·         Aktív növekedés és fejlődés szakaszában.

·         Intenzív fizikai megterhelés, sport, extrém helyzetek.

 

Webáruház

 

Egyszerűen azért használtam a Spirulinát, mert bevált és 100%-ban természetes. Fittebbnek érzem magam tőle, jobb lett az ellenálló képességem, gyorsabban regenerálódtam, akár egy kemény edzés, akár egy meccs után. A legutóbbi kondíció-tesztem egyértelműen megmutatta, hogy az állóképességem jobb volt, mint tavaly. „(Edwin Koeman, válogatott labdarúgó, Hollandia)

 

Termékeink forgalmazásához üzleti partnereket is keresünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson ide ajánlatunkért.

 

Ha most jól esne egy csésze kávé, akkor én ezt javaslom J

 

Személyesen is találkozhatunk, beszélhetünk Nagyatádon az eXtremeMan EXPO-n.

 

Várom szeretettel az érdeklődőket egy csésze kávéra :-)

Címkék: dxn egészség ganoderma gomba siker spirulina alga sport teljesítmény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu