Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Svégel Beáta vagyok, Nagyatádon élek férjemmel és két gyönyörű leányommal. 15 éve tanítok a helyi általános iskolában felső tagozatosokat.

Magam is azt vallom és a gyerekeket is arra nevelem, hogy  figyeljenek oda a saját egészségükre, mert sokkal könnyebb egy jól működő rendszert fenntartani, mint a beteg szervezetet gyógyítani.

Úgy látom, hogy a tabletták, kapszulák, gélek, amik különféle betegségekre illetve megelőzésre szolgálnak, hatalmas mennyiségben és változatban állnak rendelkezésünkre. Nehéz választani és eligazodni. Az emberek egészségük reményében akár két-három cég különféle termékeivel kezelik magukat, ami túlzás és veszélyes is lehet.

Mikor először hallottam a DXN cégről, nagyszerűnek tartottam ötletüket, hogy a Ganoderma gombát (Reishi) és a világ egyik legnépszerűbb italát, a kávét kombinálták. Megtetszett, mert nagyon sokan kávéznak, így könnyen meg lehet az embereket szólítani, és sokan vagyunk, akik az egészségünkért tenni is akarunk, nem csak beszélni róla. Nem beszélve arról, hogy a kapszulákat sokan elfelejtik bevenni, no de ki az, aki a reggeli kávéjáról feledkezik meg?

Itt van egy remek termék, amiben hinni tudok, egy szuper rendszer, ami segíti a munkám, hiszen ez a weblap is ezt a célt szolgálja.

Az interneten nem kell félni a visszautasításoktól. Nem kell attól tartani, hogy odahívok 15 embert egy bemutatóra, és egy jön el belőle. Egyszerűen megadom az elérhetőségem és kész. Az érdeklődők jelentkezni fognak, a többiek pedig gazdagodtak egy új információval. Ezeket átgondolva csatlakoztam és építem a hálózatom.

Úgy gondolom, hogy jókor és jó helyen vagyok :-)

Remélem, hamarosan üdvözölhetlek ebben az üzletben és a te történetedet fogom olvasni a saját honlapodon.

Addig is kellemes elmélkedést és jó döntést kívánok!

Baráti üdvözlettel:

Svégel Beáta
www.bea.ganodermakave.hu

Címkék: dxn egészség ganoderma kávé mlm wellness

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu