Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

AUTÓMENTÉS ÁRAKAUTÓMENTÉSMŰSZAKI MENTÉS, AUTÓSZÁLLÍTÁS Kérdezze meg árainkat!

 

Az autómentés által potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki probléma  felmerülhet. Mivel a segítség hívás ezen a téren a legbonyolúltabb, a körülmények itt a legproblémasabbak ezért próbálunk megoldást találni, mi a teendő baleset, vagy műszaki mentés esetén

Leállósávnak az út külsejénél külön kijelölt sáv a megfogalmazása, amelyet folyamatos fehér csík követ. A leállósávot csak akkor alkalmazhatjuk ha baj történik és vészhelyzetben használhatják a járművesek. A leállósáv az egyik legveszélyesebb területe az autó utaknak, semmilyen járműnek nincs ott helye, kivéve az autószállításvárására vagy egyéb ok (pl:rosszullét) miatt leállított autót. Pihenés és haladás miatt nem szabad oda állni mert büntetést kaphatunk.

Ha nincs más megoldási javaslat, nem tud a járművel pihenőhelyen, vagy benzinkútnál megállni, viszont mindenképpen le kell állni az autópályán a leállósávban, érdemes néhány szabályt betartani amíg az autómentéses kollégánk meg nem érkezik.

Álljon minél kivűlebb a leállósávban, hogy a haladó gépkocsikat minél nagyobb legyen a távolság főleg ha autószállításra várnának több órát akár. Kapcsolja be a háromszöget jelző gombot, es rakja ki az útra a vészháromszöget kb: 50m-re az autó  mögé, hogy jelezze a jármű  nem műkődését. Nem szabad nem oda ifgyelni arra hogy ilyenkor megváltozik  a reakcióidő, általában 100-130Km /ó a  ahogy az autók mennek és lehet hogy nem veszik időben észre önt. Az időintervallum, hogy leállósávban álló négykerekűt idejében meglássák, a látási viszonyok romlásával fordítottan nől azaz minél rosszabbak a látási viszonyok, annál nehezebben veszik észre az út szélén álló kocsit.

Ne helyezkedjen még rövid időre sem abban a szelvényben amelyben az autók gyorsan mennek bárhova, úgy szálljanak ki az autóból, hogy ne ijesszék meg az elhaladó járműveket ezt az autómentés szabályai közé tartozik. Fontos, hogy ne csak a gépkocsit vegyék észre, vegyen fel láthatósági mellényt. A gépkocsi többi embere legjobb, ha a szalagkorláton kívül marad amíg meg nem érkezik a műszaki mentéses kollégánk.

Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot autószállítási kolégáinkkal (hívja telefonszámunkat) ha nincs mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót használhatja, ehhez induljon el a leállósávban, hamarosan találni fog egy telefont. A műszaki mentéshez szüksége lesz a pontos tartózkodási pontra, addig ne is tárcsázzon senkit ameddig nem derítette ki, hogy pontosan hol is tartozkodik.Központunk éjjel-nappal megkereshető! Szolgáltatásaink az autómentés, amelyben már több évtizedes technikákkal állunk szolgálatára! Autómentés árak ne féljen nem kell sokat oda adni nekünk!
Technikáink és autómentésre használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni a állandó változó fuvarfeladatoknak. És nem kell szívinfraktust kapni az autómentés áraktól mivel mindig  próbájuk megtalálni a legkorekktebb megoldást!
A minőségi autómentés árakat tudjuk kínálni az Önök részére!

Címkék: autómentés autómentés árak autószállítás műszaki mentés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu