Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

AUTÓMENTŐMŰSZAKI MENTÉSBALESETI MENTÉSAUTÓSZÁLLÍTÁSAUTÓMENTÉS KÜLFÖLDÖNAUTÓMENTÉS BUDAPESTAUTÓMENTÉS ÁRAKAUTÓMENTŐMŰSZAKI MENTÉS ÁRAKMŰSZAKI MENTÉS BUDAPESTBALESETI MENTÉS BUDAPESTBALESETI MENTÉS ÁRAK,MENTÉS BUDAPESTGÉPKOCSI NYITÁS NÉZZE MEG REFERENCIÁINKAT!


Telephelyünk a nap 24 órájában tárcsázható autómentés miatt! Fő szakágunk az autómentés Budapest részén és ország bármelyik részén, amelyben már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Autómentőink teljes mértékű körültekintéssel járnak el nem károsodva meg a jármüveket a további sérülésektől.
Szerszámaink és autószállításra használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni az állandó változó fuvar szabályzatoknk. Pl: lapos, alacsony gépkocsikhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós mentő járművel érkezünk.

Minden dolgozóink nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi kollégáink. Csapatunk az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek. Minden műszaki mentésre tudásuk legjavát kínáljuk.

Irodánk vízhangja kiváló, ügyfeleink sok év múltán is elégedetten nyilatkoznak rólunk. Mindezek tudatában a szolgálatban lévő dolgozóink kiválasztja - az Önök által nyújtott információk alapján – a legmegfelelőbb baleseti mentést, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott címre. Mindenre tudunk lehetőséget nyújtani, azonban azért hogy minden pontosan történjen  a megfelelő információ közlése ami az autómentés külföldön lévő tevékenységre is megfigyelhető. Mert ez megkönnyíti az autómentés árakközlését is ha pontosan tudjuk hogy mekkora a gond! műszaki mentés Budapesti területen történik a további kérdések pontos megértése, miután dolgozónk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megvizsgálható). Lehetnek azonban olyan meghibásodások, melyet a címen nem is lehet pontosan meghatározni, mert ahhoz különleges műszerre van szükség. Ilyenkor szakmai kollégánk megpróbálja a legoptimálisabb lehetőségi tervet elhelyezni, és a helyszínen az Ön igénye alapján alakul ki a konszenzus.
Megfogalmazva: vagy egy –a közelben levő - non-stop szervizbe kerül a műszaki hibás gépjármű, ahol azonnal hozzákezdenek a lehetőséghez, vagy ha a javítás vagy az anyagbeszerzés hosszadalmasabb, akkor az eredeti úti célhoz, vagy annak közelében levő szervizbe rakatjuk be. vagy ahova ügyfelünk kéri.Az műszaki mentés árak kijelentésekor során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki probléma ami felszokott merülni. Mivel a segítség kérés itt a legkörülményesebb, a körülmények itt a legmegoldhatatlanok, ezért próbálunk segíteni, mi a teendő meghibásodás, vagy műszaki hiba esetén ahhoz hogy a baleseti mentést meg tudjuk kezdeni.
Leállósávnak az út szélén külön kijelölt részt nevezünk, amelyet folyamatos fehér vonal a jelzése. A leállósávot csak rendkívüli meghíbásodáskor, és vészhelyzetben használhatják a jármüveink. A leállósáv az egyik legveszélyesebb helyszínen, semmilyen autónk nincs ott helye, kivéve a műszaki hiba vagy egyéb ok (pl:rosszullét) miatt leállított járűvet.

Ha nincs más lehetőség nem tud a járművel pihenőhelyen, vagy benzinkútig elvitettni, viszont mindenképpen le kell állni az autópályán a leállósávban, érdemes néhány szabályt megcsinálni


Ne legyen  még pár percig se  abban a szelvényben amelyben a gépkocsik közlekednek, úgy szálljanak ki az autóból, hogy ne ijesszék meg az elhaladó járműveket. Fontos, hogy ne csak az autót keressék, hordjon láthatósági ruházatot  még a baleseti mentés Budapesti területen is. A gépkocsi többi utasa megfelelő, ha a szalagkorláton kívül várakozik, ajánlott kiszállni a járműből.

Azonnal vegye fel a kapcsolatot autómentő vállalkozással (hívja telefonszámunkat) ha nincs mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót kérje megoldásainkat, és azért egyeztesse le a baleseti mentés árakat az alkalmazottunkkal. Az autómentőnek szüksége lesz a pontos meghibásodási területre, ahhoz hogy megkezdhesse a műszaki mentés szolgáltatást addig ne is hívjon miket mentés árak miatt, ameddig nem derítette ki, hogy pontosan hol is van.
Mentés Budapesten vagy akár ha gépkocsi nyitás miatt keresne minket nyugodtan, tárcsázza bármelyik elérhetőségünket!

Címkék: autÓmentÉs budapest autÓmentÉs kÜlfÖldÖn autÓmentÉs Árak autÓmentŐ autÓszÁllÍtÁs baleseti mentÉs baleseti mentÉs budapest baleseti mentÉs Árak gÉpkocsi nyitÁs mentÉs budapest mŰszaki mentÉs mŰszaki mentÉs budapest mŰszaki mentÉs Árak

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu