Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Költöztetésnemzetközi költöztetésirodaköltöztetésköltöztetés árakköltöztetés budapestköltöztetés ár,bútorszállítás,lomtalanítás budapesttehertaxi,lomtalanítás

A legtöbb cég a költöztetés professzionális költöztetési tevékenyésgek elvégzésére szakosodott már közel 30 éve. Az évtizedek alatt több tízezer elvégzett nemzetközi költöztetés, és az irodaköltöztetés formálta, alakította cégünket. Folyamatosan fejlődtünk, követtük a növekvő, és egyre igényesebb költöztetési piac részlegét. Hittünk, és hisszünk abban, hogy a következetes, minőségi munkának van, és mindig is lesz létjogosultsága, ebben a gyors, és változó rohanó rendszerben főleg a nemzetközi költöztetés területén.

Az általunk megcsiált költöztetés egészére, tehát a mechanikus látható, és általunk okozott sérülésekre teljes körű garanciát vállalunk .

Vállalkozásunk, a költöztetés komplett biztosításokkal rendelkezik, mint a belföldi árukár biztosítás, pénzügyi fedezett biztosítás, és a nemzetközi viszonylatú CMR biztosítás. 

Megrendelőnk igénye esetében bármilyen növelt összeg értékhatárra, eseti, egyutas, speciálisan költöztetésre kialakított biztosítást kötünk, akciós áron.

Bejelentett, több éves gyakorlattal rendelkező, hozzáértő, kizárólag költöztetés Budapesten foglalkozó munkatársakkal dolgozunk.  Ha a költöztetés Budapesten történik cégünk teljes felelősséget vállal.

Cégünk felelőséget vállal, a költöztetés Budepesten történik akkor ezek folyamán mind a felrakó címen, mind a lerakó címen, az épületben, lakásban, az emberei által esetlegesen, egyértelműen, és bizonyíthatóan okozott károkra.

Több brigáddal, nagy költöztetés Budapesti cégek volumennel dolgozunk, így ha az ügyfelünk, csak kis munkára kéri segítségünket, akkor sem kell izgulnia, mert egy beeső nagyobb munka esetében sem mondjuk vissza a már lefoglalt időpontot. Természetesen ezt nem csak a több brigád okán tesszük, tehetjük meg, hanem az elveink is ellenkeznek ezzel a költöztetés Budapesti piacon gyakori jelenséggel. Cégünk, ami költöztetés Budapesten elvállalt, elvállal, azt közel 30 éve mindig el is végzett, és el is fog végezni. A költöztetés Budapesten még soha nem mondott le irodaköltöztetést, mindig mindent megtett, hogy a vállalt munkát, bármilyen probléma adódott is, de elvégezze.

költöztetés Budapesten megkezdésekor a kiérkező brigád vezetője egyezteti megrendelőinkkel a munkalapon leírt, tehát a végelszámolás alapját képező költöztetés árakat, az Ön által ismert (telefon, Internet) árakkal, így már a munka elején biztosítjuk Önt, hogy a költöztetés Budapesten befejezésekor nem érik meglepetések.

 

Rendszeres, évenkénti továbbképzéseinken, tréningeinken fejlesztjük a nemzetközi költöztetési munkatársaink szakmai felkészültségét, gyakorlottságát.

Diszpécsereink az ügyfelekkel végzett kapcsolattartást maximális szintre kívánják emelni, mely havi tréningjeiken alakításra, és további fejlesztésre kerülnek az irodaköltöztetéssel kapcsolatosan is.

költöztetés árakat cégünk brigádjai folyamatos, pergős, szakszerű, számon kérhető díjat kalkulálnak ki..

A belföldi költöztetéseinket nagy raktérfogatú, modern, speciális kialakított párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsikkal csináljuk meg és természetesen a költöztetés árak se emelkednek ez mellett.. 

Belföldi költöztetések elvégzésére, 7 darab, három eltérő méretkategóriába sorolt, költöztető tehergépkocsikkal tudunk menni ami természetesen függ attól is hogy az illető milyen költöztetés árakat szeretne kérni..

Átlagosnál kisebb, vagy nagyobb lakások költöztetése esetében is tudunk megfelelő költöztető tehergépkocsit biztosítani korrekt költöztetés árakon természetesen..

Professzionális költöztetés árak azért is magasabbak mert a munka elvégzésére szakosodtunk, az év minden napján ezt az igényes, felelősségteljes munkát végezzük, ellentétben, azokkal, az általános fuvarozókkal, akik hét közben raklapos áruszállítást végeznek, és hétvégén, úgymond „fusiba” vállalnak bútorszállítást. Sem az infrastruktúrájuk, sem a költöztetést végző, innen onnan szedett embereik, nem alkalmasak a minőségi bútorszállítási elvárásainak. És értelemszerűen az alkalmi egy munkára igénybevett, és be nem jelentett „munkaerőre” nem lehet felelősséget kérni még a bútorszállításkor se. A költöztetés árakcsak bejelentett fix munkaerő miatt lehet drágább, kiknek munkáját ismeri, és arra teljes felelősséget is vállal. 

 

Egyedi költöztetés árakat szeretne? 

 

Irodai, informatikai munkaállomások teljes körű áttelepítése (le- és összeszereléssel együtt), akár még kedvezményes költöztetés árakkal is tudunk szolgálni ezen a téren. Ehhez a speciális munkához, közel egy évtizede velünk együttműködő, informatikai cég segítségét szoktuk kérni.

Informatikai rendszerek költöztetése és összerakása normálsi költöztetés árral.

Kontrollálható, ellenőrizhető költöztetés árak– következetes, kedvező árképzés, még nagyobb, több napos munkák esetében is.

Óradíjas tarifánk esetében, a díjfizetés a költöztető címre történő kiérkezéstől, a lerakodás végéig tart, tehát nem a cégünk telephelyétől a telephelyéig történő számítást alkalmazzuk a költöztetés ár kiszámításában. Így az Ön számára teljes egészében kontrollálható, átlátható akár a lomtalanítás Budapesten is, illetve a fizetendő, felszámolásra kerülő munkaidő.

lomtalanítás Budapesti címre történő kiszállást és a visszaállás idejét nem számítjuk fel a munkadíj részeként, így Ön akár 2 órát is megtakaríthat, az általános fuvarozókhoz képest. Mivel mi az alapdíjat nem építettük bele az óradíjunkba, így átlagos vagy nagyobb munkák esetén is jóval kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint a csak óradíjjal dolgozó lomtalanítás Budapesti cégek.

lomtalanítás kizárólag saját bejelentett szakembereivel, és saját speciális költöztető tehergépkocsijaival végzi szolgáltatását. Alvállalkozókat nem alkalmaztunk soha, és ezt a hagyományunkat nem is kívánjuk megtörni. Így a lomtalanításra, annak színvonalára a felelősségvállalás konkrét, és egyértelmű.

 

Cégünk rendelkezik tartalék költöztető tehergépkocsival, így minden megrendelőnk biztos lehet benne, hogy az általunk vállalt lomtalanítást el is végezzük, nem hivatkozunk műszaki, vagy egyéb problémára, kifogásra.

 

Lomtalanítás budapesten hivatalos tehergépkocsijaink nemzetközileg hitelesített mérőműszerrel, tachográph-al felszereltek, így garantáltan, és ezáltal ellenőrizhetően, csak a tényleges idő- illetve km-óradíjas tarifa esetén a tényleges idő és km kerül elszámolásra.

Km-óradíjas tarifa esetén a brigádvezető munkalapot tölt, melyen mind a megtett kilométer, mind a munkaidő folyamatosan számolva van beszéljünk kaár a lomtalanítás budapesti területén. Az ügyféllel folyamatosan egyeztetjük az ott feljegyzett témákat. 

 

Teljes körű tehertaxit és kicsomagolást, bútorok szétszerelését, majd összeszerelését is vállaljuk.

Épületen, lakáson, adott lakóparkon belüli lomtalanítás Budapesten, bútormozgatást is végzünk.

Elvégezzük a bútorok emeletre vagy erkélyre történő felhúzását és leengedését, a biztonsági szabályokat figyelembe véve, az emberi teljesíthetőség kereteinbelül ugyan ez vonatkozik a tehertaxiszolgáltatásunkra is.

Bútorok, ingóságok, lakások komplett tehertaxi vállalása..

Címkék: bútorszállítás iroda költöztetés költöztetés költöztetés budapest költöztetés ár költöztetés árak lomtalanítás lomtalanítás budapest nemzetközi költöztetés tehertaxi

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu