Kis türelmet...
Barackos joghurt- és dió torta volt.
A barack krémet úgy készítem 1 liter sió baracklé 3 csomag pudingpor 9 kanál cukor ezt felfőzőm, ha kész átöntöm keverő tálba teszek bele 450 gr joghurtot ha lehet barackosat. hagyom hülni. Ha kihült teszek bele 0.5 liter hulala tejszínt, ebből lesz a finom barack krém. A piskótát 3 részre vágom kb. a feléig megkenem a barack krémmel bele potyogtatom a felvágott barackot és a tetejét megkenem felvert hulala tejszínnel. A dió krém 0.5 dkg diót felfőzők cukorral, hagyom kihülni és amikor teljesen kihül összekeverem 0.5 l hulala tejszínnel amit előtte keményre felverek habverővel, ez egy teljesen lágy krém lesz. ( jobb mint margarinnak, mivel a margarint csak porcukorral tudom habosítani, a hulala tejszínt nem kell cukrozni így a cukor betegek is inkább fogyaszthatják) Ja és a tejszín nagy melegbe sem romlik mivel növényi alapú és nem is olvad.
Jó étvágyat!
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 14 éve
Látta 64 ember.
Érdekel Annamária többi tartalma is?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!