Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

                                        ZSÍR KONTRA OLAJ
Tudni kell, hogy valamennyi betegségünk a csökkent epetermelésre, vagyis az emésztőrendszer nem megfelelő működésére vezethető vissza, ezzel együtt a máj  rossz munkájára, amit valamilyen bevitt méreg anyag gátol a műkődésében. - Az epe és az enzimek biztosítják ugyanis, hogy minden belső elválasztásu mirigyünk és szervünk megkapja a megfelelő tápanyagot ----állitja ezt Szabó Szigfrid reflexologús.A rossz emésztés forrása a nyombélben található Vater-papilla ( szemölcsszerű kiemelkedés a nyombélben, itt nyílik be a közös epevezeték ), mivel ha ez nem nyílik ki, akkor nem jut elegendő epe és enzim a nyombélbe. A Vater-papillát egyedül csak a zsír nyitja meg. Bármilyen furcsán is hangzik, a belső szerveink megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen némi zsíros étel elfogyasztása. Az olaj, a margarin, az olajos magvak, a tejtermékek a gyömülcsök, valamint  az édességek nem alkalmasak erre a célra.--- Oda kell tehát figyelnünk az étkezésünkre, különben a káros anyagcseretermékek nem tudnak természetes uton távozni a szervezetből és lerakódnak a reflexzónákban. Ezeket a a lerakódásokat fel kell lazítani ahhoz, hogy a salakanyagok ki tudjanak ürülni a szervezetből.

Az anyagcsere zavar azért lesz, mert  a megevett étel, sajnos nem tud rendesen csúszni, mert nincs zsír, nincs rendes lebomlás és egy valamelyik kanyarjában a bélnek megszorul. Az olaj erre nem alkalmas, és sajnálom azokat akik ez miatt megbetegednek, pedig csak egy kis szalonnát kéne enni kevés kenyérrel.
---Mindenki meg van győződve arról, hogy a zsír növeli a koleszterinszintet és a túlzott fogyasztása egészségtelen. Ez annyiban igaz, hogy a zsír csak akkor alakul át koleszterinné, ha vele párhuzamosan sok szénhidrátot is beviszünk a szervezetbe.

Címkék: zsÍr és az olaj

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu