Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

                                   Az a fránya koleszterin

1.) A koleszterinre szükségünk van, de azért nem mindegy, hogy milyen magas. Az orvos felírja a koleszterin csökkentőt, ám ez mégsem arra hat amire felírják, ugyanis a koleszterin csökkentő, izom szétesést okoz, sőt akinek gyenge a szíve , bele is halhat. A lábunk meg egyre csak fáj ,és nem is sejtjük, hogy a koleszterin gyógyszertől. Aki szeretne fájdalom nélkül, koleszterin csőkkenteni és olcsón, az vegyen tyúkhúr teát, és csináljon teát és igya. Egy pohár egy hétig, aztán egy hét szünet, majd megint inni, és szünet három hónap után a felére lemegy a koleszterined. Természetesen meg lehet szedni a kertben is a tyúkhúrt, csak vigyázzunk, hogy ne legyen permetes. Szedjük fel , mossuk meg, száritsuk meg , morzsoljuk össze , és már kész is a teának való

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

2.)

                Legyél magad gyógyítója

Azt hiszem, nagyon sokan vannak olyanok akik koleszterincsőkkentő gyógyszereket szednek.Én is így jártam, és bizony keserű tapasztalatom , hogy amerre ez a gyógyszer jár a belekben és ahogy halad előre mindig ott fáj. Persze még az is probléma, hogy belém szorul és a hatása miatt alig akar kijönni, ráadásul a kemény széklet, végbélberepedést okoz.  Aztán egy idő után jönnek az izűleti problémák, majd a máj megbetegedése. Az egyik ismerősöm is szedi, a koleszterinje jó lett, ám a májfunkciója pedig  rosssz értékeket mutatott. Elgondolkodtató, hogy rossz koleszterinnel vagy májbetegségben halunk e meg. A másik ismerősöm pedig már alig tud kimenni az illemhelyre, de nem akarja megérteni, hogy ez bizony a koleszeterincsökkentő gyógyszertől van. Keserű tapasztalatom alapján azt mondhatom, na itt a gyógyszerszedés vége. Találkoztam az egy  ismerősömmel, akivel elbeszélgetve ezt a gyógyítási módszert hallottam, amit most szeretnék közreadni, hátha van aki még nem ismeri,: Koleszterin csökkentő helyett inkább vettem 20dkg fokhagymát, egy kisebb fej, 25 dkg  zellergumót és 5 nagyobb citromot. A megpucolt fokhagyma  és zellergumót  meg kell pucolni és le kell turmixolni, aztán belerakom egy 5 literes üvegbe,  1,5 liternyi majdnem  ( 70 C°' )felforrt vizet öntök rá,azaz  ugymond leforrázom és 5 nagyobb citrom levét ráöntöm, összekeverem, lezárom és elteszem dunsztba egy napra. Másnap leszűröm ( ugy mintha málna lenne ) és a levet, beteszem egy flakonba, vagy üvegbe és a hűtőszekrényben lehet tárolni, amiből ezután minden nap egy evőkanálnyit lenyelek..

 Tapasztalat az, hogy az evőkanálnyít  lenyelem, ráiszok egy pohár vizet.  Ez a kiázott keverék nagyon jó az ereknek, csökkenti a vérzsírt, csökken lassan a koleszterinem, nincsenek fájdalmaim és nincsen fokhagyma szagom sem. Szerintem ez humánosabb gyógyítás mint a koleszterincsökkentő, ráadásul emberbarát és bizonyítottan természetes anyag.Egy kúra után legalább 8-10 nap szünetet kell beiktatni, ( én  folytattam az ivást ) de ha úgy érzed, hogy neked továbbra is jó, nyugodtan használhatod, ám egy idő után egy kis szünetet be kell tartani.

 HATÁSA :

                 - koleszterin csökkentő

                 --vércukorszint csökkentő

                 -- vérnyomás csökkentő

                  -hasnyálmirigy gyógyító

                  -reuma csökkentő

                  -vérzsírcsökkentő

                  - érfaltisztitó

                 --szívizom gyógyító

                  -látás javító

                  -léguti panaszok ellen

                  -bélfertőzések ellen

                  -baktérium és virusok ellenszere

                 --javítja az emésztést

                 -- segít a fogyásban

 Vigyázat a koleszterincsőkkentők, izomszétesést okozhatnak, sőt ez érvényes arra is, hogy a szívizom is leállhat.

 

Címkék: citrom fokhagyma zeller

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ujj józsef üzente 11 éve

Nem baj, ha több benne a citrom leve. Nemrégen találkoztam egy régen látott ismerősömmel, aki megmutatta a karját és azt láttam, hogy nincs meg a felsőkar izomzata. Mondtam neki ,hogy álljon le a koleszterin csökkentővel és inkább igya ezt a fokhagymás löttyöt. Remélem elkezdte inni és javít majd az állapotán, ha találkozom vele majd meglátom betartotta e amiről beszéltünk.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu