Kis türelmet...
A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé
pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz.
Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember.
Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű
nem gyomnovény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény
sem az. Az ürömfélék hasznos növények gyógyításra és ételek, italok
készítésére használják őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom
az ürmösbor, vagy a likőr. Az egyéb hasznosságot illetően csak később
adok magyarázatot.
Még 1973-ban, amikor először találkoztam személyesen Lajos Atyával, a
lazarista missziós pappal Adonyban, úgy tudtam, hogy a parlagfű
haszontalan gyomnövény. Szerencsére nem voltam rá allergiás, de más
pollenekre sem. Különös véletlen folyamán ismerkedtünk meg.
Dunaújvárosban voltam közlekedési rendőr és Adonyban ellenőriztem a
forgalmat, a kivilágítatlan kerékpárosokat. Esti szürkület volt már és
láttam, hogy egy idős úr kerékpárja hiányosan van felszerelve, mert nem
volt hátsó világítása. Lajos Atya volt az, de nem büntettem meg, hanem
csak figyelmeztettem, mert halkan és tisztelettudóan beszélt velem, aki
akár az unokája is lehettem volna. Sokáig beszélgettünk, mert a
szerénysége mögött egy nagy tudású, intelligens embert ismertem meg, s
még a tréfa sem állt tőle távol, amikor azt mondta, hogy a Jóisten
vigyáz rá, még akkor is, ha nem jó a világítás a kerékpárján.
Lajos Atyával, a magyar újkori természetgyógyászat úttörőjével a
megismerkedésünk után többször is találkoztam -kerestem a vele való
találkozási lehetőségeket!-, mert a végtelen egyszerűsége és a hatalmas
tudása lenyűgözött. Addig is sokat tudtam a természet törvényeiről, mert
reál beállítottságú is vagyok, s akkor már mérnök voltam, meg az anyai
nagyapám Vincze Ágoston, állandóan járta velem a Heves megyei kis
faluban, Fedémesen az erdőket, mezőket és szedtük a gyógynövényeket, meg
a gombákat. Apai nagyapám Weixl János pedig egész életét az előszállási
(Fejér Megye)állatorvos, Dr, Eglesz Mihály mellett töltötte, mint
felcser. Mindkettőjüktől sokat hallottam a természet erejéről,
szépségéről, az állatok öngyógyító tevékenységeiről, a növények gyógyító
és tápláló hatásairól. Olyan bölcsen beszéltek ezekről a dolgokról,
hogy azok felkeltették a figyelmemet és haláluk után is egyre többet
olvastam, tanultam ezekről a természetes dolgokról, erdő, mező
növényeiről és állatairól.
Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten
törvényei és azok változatlanok, örök törvények. Azt mondta, hogy a
közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a
közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a
természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A
természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy fog
működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a Nap
alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember
most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket, amelyet
eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy meg.
Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén növény.
Lajos Atya védelmébe vette és elmondta róla, hogy régi gyógynövény
könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert
nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje
is. Ezért szeretik legelni az állatok is. Elmondta, hogy a múlt
századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az
előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata
volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni, a
szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.
Tőle tudtam meg azt is, hogy amikor a spanyolok és a portugálok
felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt,
akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat (inkák, aztékok,
toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet kaptak, hogy nekik is
kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos indiánokat, és
kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi szellemiségre
hivatkozva. A franciák is erős nemzetté váltak és látták, hogy
lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is részt követeltek
Amerikából, de nekik már csak néhány Közép Amerikai rész és Kanada
jutott, de Kanadát megosztották egymás között az angolokkal. Az
angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül az őslakosokat,
ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük. Ilyen titok
volt a parlagfű titka is. A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény,
sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a
természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol
parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott
föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek,
amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és
szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki
csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a
rászorulók között. A valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen
cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre? Ezért írtja a balga
ember és irtatja sok balga hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők
ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes cselekedetekre!
A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha
tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a
allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken.
Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz
érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás! Nagyon sokan allergiásak a
pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), s nemcsak a parlagfű
pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább
annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és
macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s
mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig
más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik
szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!
10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva
Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a
parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem
prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba
parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a
parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény
gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az
autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok
alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis
karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a
védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű,
amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a
légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják
(lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a
városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból
nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor
van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok,
hajtóanyagok is? A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az
orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek
gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy
asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak
nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein
tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi
tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet
nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű
pollenjeire sem!!
Tagja vagyok a Palocsa Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt évezred utolsó éveiben
Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros területet hagytunk
parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet
törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű
(hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második
évben már a parlagfű több, mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a
helyét más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az
útilapu (bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop,
stb). A következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az
adott területen, pedig senki sem irtotta!!. Öt év elteltével pedig
mindössze az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell
tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs
megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy
megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a ,,dolgát"!
Szemüveget rendelnek a betegnek, eltávolítják salakanyagokkal, kövekkel,
baktériumokkal telített szerveit, kioperálják daganatait, stb. Az okok
pedig, melyek ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem érdekelnek,
beleértve magát a beteget is.
Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A szervezetet
azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis természetes eredetű
gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító
élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk.
Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért azzal,
hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami
virágzik, pollent termel mindent ami élő. Az sem megoldás, hogy az
allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert
így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket
idézhetnek elő, mint maga az alapbetegség.
Abból kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így pollenallergia
is. 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több pollent termelő
növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint
napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. A virágporok
nem veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik legértékesebb
táplálékunk). Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem mondjuk, hogy
veszedelmes a liszt. Korábban tisztább volt a környezetünk és az emberek
is egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak, türelmesebbek voltak
egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi stressz, annyi elektroszmog, mint
napjainkban.
A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer erősítése
szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár otthon van,
akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az ételt, emellett
egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által gyártott különféle
tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat, mesterséges
színezékeket, ,,természet azonos" aromákat, emulgeáló-szereket, stb.
tartalmazó, agyon sütött-főzött, hőkezelt ételeket fogyasztja. Az ipari
élelmiszerekben levő különböző vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen
táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét
teljesen leköti az ezen anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik
egy parlagfû, egy fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként
hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun
reakciók). De nemcsak az ipari élelmiszer-előállítás során mérgeződik az
étel, hanem a megtermelés során is, mivel többnyire ez is iparilag
történik. Például az állatok, hogy minél előbb vágásérettek legyenek,
különböző kémiai anabolitikus szereket kapnak, hogy minél előbb meg
legyen - mozgás nélkül - az izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a
hússal együtt elfogyasztja, ezek a szerek egy idő után feldúsulnak,
kumulálódnak a szervezetben, ami aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti
az immunrendszert. Régen az állatok izomzata a mozgástól (legelő, rét)
alakult ki, nem tartalmazott ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem
tartalmazott annyi káros anyagot, mint napjainkban. Az
iparszerûen tartott állatok, hogy ne kapjanak el egymástól
különböző állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüdővész, takonykór,
streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok stb.), állandóan, -tápba
keverten- különböző gyógyszereket, antibiotikumokat kapnak, melyeknek
maradványai szintén belekerülnek a húst fogyasztó ember szervezetébe. Ma
már antibiotikumért nem a patikába kell menni, hozzájutunk a hús- és a
tejboltok termékeiből is.
Az állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyező ipari üzemek
közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna még alomnak sem
alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok szennyeződése,
az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora, kuplungbetét pora,
stb.
Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák
mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez is
bioterrorizmus!
A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül termelt növények annyi
koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is keverednek a többi,
távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az állatok szervezetét,
így a húsát, tejét, tojását is.
Az ember közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket,
amelyek szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, hogy
ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyező üzem
mellett kb. 100 méter széles erdősávot telepítenének, ami felfogná a
gépjármûvek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a
levegőt. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy ,,Erdősávot az
utak, a gyárak mellé!", a parlagfû irtása helyett.
A közönséges diesel motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az
orrunk csillószőrzete. A legújabb ,,korszerű" HDI, TDI diesel motorok
üzemanyagát olyan finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem
szűri ki a csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott lerakódik,
megbetegíti azt. A különböző mesterséges illatanyagok (dezodorok,
öblítők, WC szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is feldúsulhatnak, de
enélkül is kiválthatnak allargiás reakciókat. Hasonló hatást vált ki a
molyirtó naftalin is.
A természetes életmód, a természetes ételek, a ,,kóser" dolgok adják meg
a lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy nem
tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis van egy
szabály, miszerint a törvények nem ismerete nem mentesít a felelősségre
vonás alól. A természet törvényeinek nem ismerése sem mentesít a
felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség formájában
jelentkezik! A ,,kóser" étel vércsoport szerint fogyasztva védi az
emberek egészségét és szaporodóképességét!
Nemcsak a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek
fogyasztását kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az
egyéb gyorsan bomló fehérjefélék -gomba, tojás, stb.- fogyasztását is.
Ez még a biohúsra is vonatkozik. A hullamérgek az állat leölése után
azonnal megjelennek az állat szervezetében. (Nem véletlenül hívják a
vegetáriánusok -én is az vagyok már 16. éve- a húslevest hullateának
vagy dögteának!) A gombák esetében is hamar keletkeznek olyan fehérje
méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a hús
ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb olyan
szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi idők
döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás, prionos húsairól már
nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!
Mi természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a
lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak
tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a
fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek
megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.
Minél inkább szeretettel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé,
ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk.
Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly
nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje
egymást. Ha mi öljük a természetet, az is öl bennünket. Nem igaz, hogy
nem előzhető meg az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a
beteg. Nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell
visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós folyamatban az ember
szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig harmóniában volt a
természettel. Az utóbbi 50 évben annyira eltávolodtunk a természettől,
hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi szervezet reagálni a változásokra, s
diszharmónia alakul ki, megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg,
az embernek megvan a tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja
egyiket sem, vagy nem úgy használja, ahogy kellene. A természet
körforgásában minden növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha ezt a
körforgást megbolygatjuk, ennek előre be nem látható következményei
lehetnek, felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Nem a
parlagfüvet, nem a libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó búzát,
stb. kell kiirtani, hanem helyes életmóddal, helyes táplálkozással kell
erősíteni az immunrendszerünket, kerülni kell a káros geopatogén zónákat
(vízér, Hartmann-háló), és akkor az sem árt meg, ha virágporfelhőben
járunk.
Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és
mindenféle egyletek, hogy a parlagfû irtására szólítanak fel. A
parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha
egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és
kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás több
kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagfû az
embereknek. A parlagfû után aztán jönnének a többi allergének,
az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s
végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani
kellene, mert aki allergiás, az előbb-utóbb a kukorica, a búza, stb.
pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség
is.
Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!
Lajos Atya óta tudom, hogy a parlagfű az emberek számára is ehető, s
azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még
zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, -
önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett
ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge
korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így
egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt
porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért
rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a
parlagfüvet fogyasztom.
Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak olyan monstre versenyek,
ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat.
Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye
körült talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is
neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a
parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítmény
javulásokat lehetett tapasztalni.
Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld port
több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért
olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését
fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a
szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet,
nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s
megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a
parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget
helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a
szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha
nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról
győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg
tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen
hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a
rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják
velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba
helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk
túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi
élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak
háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai
fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná
azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű,
mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a
szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki
nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ
urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a
fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy
elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is
intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos
ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül
se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen
uraknak.
Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a
túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak
Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak
bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második
felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek,
mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!
Weixl-Várhegyi László
https://www.youtube.com/watch?v=p6JTZHwa3tE
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!