Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tudja, hogy a szervezete kétségbeesetten szomjazik?

 

 

Amennyiben nem fogyasztunk minden nap megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta vizet, az anyagcsere-folyamataink hatékonysága jelentősen csökken, amelynek következményei szinte beláthatatlanok.

Sejtjeink, vérünk és emésztőnedveink alapjaként a víz, mint hordozó anyag (oldószer) oldott anyag formájában szállítja a tápanyagokat az emésztőrendszerünktől a sejtekig, majd a kiválasztó szerveken keresztül eltávolítja a szervezetből a salakanyagokat. Gyakorlatilag az összes létfunkciónak, szervezetünk működésének alapja a víz.

Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. Az élettani folyamatok főszereplője a VÍZ!

 

Vajon bármilyen folyadékkal pótolhatjuk szervezetünk vízszükségletét? NEM! A szervezetünknek 2-3 liter VÍZ a napi szükséglete. Mégpedig TISZTA víz! Minden folyadék, amit megiszunk, és NEM tiszta víz, az nem számít bele a 3 literbe! Az ember évezredeken keresztül szomjának oltására a vizet használta. Az utóbbi évtizedekben azonban a divatnak megfelelően a reklámok hatására a víz helyét különféle színezett, tartósítószerekkel és adalékanyagokkal dúsított cukrozott üdítők vették át.

Ezekben az italokban ugyan van víz, de emellett víz elvonó (dehidratáló) anyagokat is tartalmaznak. Eltávolítják az őket feloldó vizet, és szervezetünk víz tartalékaiból is elvonnak!

A szénsavas üdítőitalok tehát nemhogy pótolnák a vizet, hanem vizet vonnak el a szervezettől!

Ahhoz, hogy a szervezet alapvető folyamatai, méregtelenítése és öngyógyítása zavartalanul működhessen, napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztása lenne ajánlott.

 

Az igényes emberek ma már ásványvizet isznak, a főzéshez viszont még mindig sokan a csapvizet használják. A forralás ugyan elpusztít némely baktériumokat, azonban nem képes közömbösíteni a vegyi anyagok, gyógyszermaradványok és hormonok hatásait. Igen, hormonok! Vajon miért van ennyi meddőség és impotencia manapság? Elképzelhető, hogy az a rengeteg fogamzásgátló és egyéb hormontabletta, amelyet az utóbbi évtizedekben fogyasztunk, és a vizeinkbe engedünk, hozzájárul ehhez? 

A vezetékes víznél valamivel jobb választás tehát az ásványvíz, de ennek kapcsán azonban meg kell jegyeznünk, hogy a szervezetünk a szükséges ásványi anyagokat a táplálékból veszi fel és nem a vízből. 

 

Továbbá a vízművek mindenütt csak bizonyos minimum-szabványnak megfelelően kezeli a vizet. Készleteinket azonban több mint 60 000 különféle vegyi anyag szennyezi. Rendkívül nehéz és költséges valamennyit kivonni a jelenleg használt, elavult és gyengén finanszírozott vízszűrő rendszerekkel. 

A vízművek ráadásul még mérgező anyagokat is adagol a vízhez, például klórt és alumíniumot, olyan vegyi anyagokat, amelyeknek a szervezetünkben semmi keresnivalójuk.

Mi tehát a megoldás?

 

Szuperoxigénezett víz!

A szuperoxigénezett víz egy unikum a piacon. Az orvosi kutatások már több mint egy évtizede foglalkoznak azzal, milyen élettani hatásai vannak annak, ha plusz oxigént juttatunk a szervezetbe, és így minden sejtnek biztosítjuk a normális működéséhez elengedhetetlen mennyiségű oxigént. Az orvosi tapasztalatok meggyőzőek voltak eddig is, ám mindeddig nem létezett olyan technológia, amivel valóban, érezhető mennyiségben lehetett volna növelni a szervezetben az oxigén mennyiségét otthoni körülmények között. Ezt nyújtja az oxigénezett vizet előállító készülék, ami gyakorlatilag egy palack. Egyetlen egyszer kell megvásárolni a készüléket, utána már csak a napi használatához szükséges oxigénpatronokat kell megvenni, semmi mást. A termék tehát egyedülálló a piacon. Egyelőre csak klubtagoknak kínálják fel a lehetőséget, amihez regisztráció szükséges itt:

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220

De ha megtetszik a termék a környezetedben bárkinek, és magad is beszállsz a forgalmazásába, most a csúcson lehetsz, hisz nincs konkurenciád, és minden eladott palack után magas jutalékot kapsz! Ez egy robbanás előtt álló világméretű üzlet: kizárólagos magyar szabadalom ingyenes előregisztrációval, nulla kockázattal segít most, hogy TE lehess a most kiépülő üzletrendszer csúcsán. Semmi kockázatod nincs. Csak annyi a dolgod, hogy megadod az adataidat, és máris kapsz egy személyes honlapot. Kinek szól? Mindenkinek, akinek fontos az egészsége és akinek ráadásul nem jönne rosszul "egy kis" melékjövedelem. Információ és regisztráció:  

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kósa csilla üzente 14 éve

A FAHÉJ JÓTÉKONY HATÁSA A SZERVEZETRE

A kanadai World News hetilap egyik számában jegyzéket készített azokról a betegségekről, amelyek mézzel és fahéjjal sikeresen kezelhetők. A fahéj többek között felerősíti az immunrendszert, mivel rengeteg antioxidánst tartalmaz, megvéd a virusoktól, baktériumoktól, segíti a már bejutott vírusok, baktériumok és gombák elpusztítását, erőssé, munkabíróvá tesz.

Szívbetegség
A mézet keverje össze törött fahéjjal, és lekvár helyett ezt kenje a kenyérre. Fogyassza rendszeresen. Csökkenti a koleszterinszintet, és véd az infarktus ellen. Akik már átestek infarktuson, és rendszeresen fogyasztják ezt a a keveréket, nagy az esélyük arra, hogy a következő roham nem, vagy csak később következik be. Ezenkívül könnyíti a légzést és erősíti a szív munkáját. Amerikában és Kanadában ezzel gyógyítják azokat a betegeket, akiknek koruk miatt ereik már nem annyira rugalmasak. A méz és a fahéj visszaadja az erek rugalmasságát.

Artritisz
Az ízületi kopásban szenvedő betegek reggel, délben és este egy pohár meleg vízbe tegyenek két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. A krónikus artritisztől is megszabadulhatnak, ha rendszeresen fogyasztják. A coppenhageni egyetemen végzett felmérés szerint 200 beteg közül az ital
fogyasztása után 73 beteg teljesen megszabadult a fájdalomtól, és azok, akik nem tudtak járni, fájdalom nélkül közlekedtek.

Hólyagfertőzés
Egy pohár langyos vízbe tegyen két kanál mézet és egy kanál törött fahéjat. Megszünteti a húgyhólyag és a húgyutak fertőzését.

Fogfájás
öt kanál mézet keverjen össze egy kanál törött fahéjjal, naponta háromszor tegyen a masszából a fájós foga. A fájdalom elmúlik.

Koleszterinszint
Két kanál mézet és három teáskanál törött fahéjat keverjen össze 2 dl forró vízzel. Két órán belül 10 százalékkal csökkenti a koleszterinszintet. Ha naponta háromszor alkalmazza, a krónikus magas koleszterinszint lecsökken. Ha naponta fogyaszt mézet, megakadályozza a koleszterinszint emelkedését.

Megfázás
Ha gyakran megfázik, három napon keresztül naponta háromszor egyen egy kanál mézet és negyed kanál törött fahéjat. Gyógyítja a megfázást, a krónikus köhögést és megtisztítja a légcsövet.

Gyomorpanaszok
A méz és a törött fahéj keveréke gyógyítja a gyomorfájdalmat és megakadályozza a gyomorfekély kialakulását.

Az immunrendszer erősítése
A méz és a fahéj rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, védi a
szervezetet a vírusok, baktériumok ellen. A mézben nagyon sok vitamin és
vas van. Rendszeres használata erősíti a fehér vérsejteket a
baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.

Nehéz gyomor
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav túlzott
termelődését.

Nátha
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat
tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.

Pattanás
Három kanál mézet és egy kanál fahéjat keverjen össze. Lefekvés előtt kenje be vele a pattanásokat, majd mossa le meleg vízzel. Ha naponta elvégzi ezt a műveletet, egy héten belül eltűnnek pattanások.

Bőrfertőzés
A méz-fahéj páros gyógyítja az ekcémát, az övsömört és a bőrfertőzés minden formáját.

Fogyás
Reggel éhgyomorra fél órával a reggeli előtt,
este pedig lefekvés előtt igyunk egy mézes fahéjas teát, vagy italt.
Rendszeres fogyasztása csökkenti a súlyt, még a rendkívül kövérek esetében is. Még akkor is megakadályozza a zsírlerakódását, ha szeretjük a nagyon zsíros ételeket.

Krónikus fáradtság
A testi erőt legjobban a mézben lévő cukor regenerálja.
Mézet és fahéjat bőven fogyasztó idős emberek erősebbek és mozgékonyabbak. Ha délután három óra körül fogyasztunk el ilyen italt, egy héten belül helyreáll a szervezetünk vitalitása.





Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

http://tudatosgondolkodas.hupont.hu/

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

1. A tisztított víz nem azonos az oxigénnel dúsított vízzel. Bár kétségtelenül mind a kettőnek megvan a maga pozitív hatása a "sima" csapvízzal szemben.

2. Tudományosan bizonyított és te is elismered, hogy a több oxigén hatására, több hasznos anyagot tud felvenni a szervezet, vagy azt akarod mondani, hogy nincs is több oxigén az ilyen vizekben, csupán a túlnyomás hatása a jobb közérzet? Nem hinném, ugyanis a termékeket bevizsgálják. Nem lehet csak úgy sima csapvizet, tisztított vagy oxigénnel dúsított vízként árúsítani, és az ilyen vizeket előállító készülékeket sem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ne már Csilla.
Te még mindig bedőlsz az oxigénes víz trükknek.
Amikor víztisztító gépeket árultunk, a mi gépeink jobban produkálták dúsítás nélkül azokat a dolgokat, amiket a dúsított víznek tulajdonítottak.
Ráadásul teljesen ujj módon a víz tisztasága miatt erősen.
Az oxigénnel való dúsítás csupán a föld özönvíz előtti állapotának az utánzása.
Akkor ugyanis két-három bar volt a föld légkörének az nyomása a vízburok miatt ami a bolygónkat takarta.
Abban a közegben még a gyíkok is óriásira nőttek. Az emberek akár a kilencszáz évet is megélhették.
A szitakötők akár a negyven centiméteres nagyságot is elérhették.
A vizekben nem volt ritka a három mázsás kagyló sem.
Édeni állapot.
Érdemes kis gyíkokat nagy terráriumban háromszoros túlnyomáson tartani üveg mögött. Nagyra fognak nőni, mert több hasznos anyagot tudnak felvenni csupán azzal, hogy lélegeznek.
Persze a rovarfogyasztás is egyenes arányban növekszik a gyík méretével.
A többit rád bízom, képzeld el.

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Mit okoz a dohányzás az ember
szervezetében, és hogy hogyan tudja ezt a káros hatást minimalizálni az
oxigénezett víz fogyasztása?

A dohányzásnak ki kell emelnünk két fő mellékhatását. Az egyik az, hogy a
dohányzás során szabad gyökök keletkeznek a szervezetben, a másik az, hogy
a dohányzás során szén-monoxid keletkezik a szervezetben. Mindkettő nagyon
káros a szervezetre.

A szabad gyökök semlegesítéséhez az oxigénes víz fogyasztása csak
kismértékben járul hozzá, de azért hozzájárul. (Erre majd egy későbbi
alkalommal visszatérünk.) Vizsgáljuk meg ezért most azt, hogy mi a helyzet a
szén-monoxiddal.

Köztudott, hogy a szén-monoxid mérgező gáz, túl nagy mennyiségben akár
halálos is lehet. Miért?

Az emberi szervezetben az oxigént a vérben található vörösvértestek szállítják.
Ezek a vörösvértestek meg tudják kötni az oxigént, meg tudják kötni a szén-
dioxidot, és meg tudják kötni a szén-monoxidot is. A szervezet oxigénellátása
úgy működik, hogy (főként) a tüdőben a vörösvértestek felveszik az oxigént,
a szövetekben leadják, helyette ott felveszik a keletkező szén-dioxidot, ami
aztán a tüdőben újra kicserélődik oxigénre. Így megy a normál körforgás.

Csakhogy, ha szén-monoxid is kerül a vérbe, akkor azt a vörösvértestek
"örökre" megkötik. Ha egy vörösvértest találkozik egy szén-monoxid
molekulával, akkor azt úgy megköti, hogy többé - az életciklusa alatt - soha
nem tud már újra oxigént szállítani. Ezek a vörösvértestek tehát nem
pusztulnak bele a szén-monoxidba, hanem megkötik őket, és élik tovább
az életciklusukat: azaz nem termelődnek helyettük új vörösvértestek.
Ezáltal a dohányzó ember szervezetében folyamatosan kevés az oxigént
szállítani képes vörösvértest. Ennek egyértelmű következménye az, hogy a
dohányzóknál a szövetek még az átlagemberhez képest is kevésbé vannak
ellátva oxigénnel. Így a dohányzók fokozottan ki vannak téve mindenféle
betegségnek, amit itt most nem is részleteznék, mert ezek köztudottak.

Mi a megoldás? A szén-monoxid miatt használhatatlanná vált vörösvér-
testekkel nem tudunk mit kezdeni. Azt kell ilyenkor elérnünk, hogy a
megmaradt vörösvértestek az átlagosnál nagyobb arányban szállítsanak
oxigént.

Mivel a gyomorból sokkal hatékonyabban lehet a véráramba juttatni az
oxigént, ezért az oxigénes víz fogyasztásával folyamatosan magas (azaz
elégséges) szinten lehet tartani a vér oxigéntartalmát. Ez persze nemcsak a
dohányzókra igaz, hanem mindenkire, de a dohányzóknál különösen fontos.

Ha tehát egy dohányzó naponta rendszeresen fogyaszt oxigénes vizet,
akkor a szervezete sokkal jobban fog működni, így a betegségek
kialakulásának a kockázata lényegesen csökken, illetve, ha már kialakult
valamilyen betegség, akkor annak a gyógyításához az oxigénes víz nagy
segítséget nyújt.

Ugyanez igaz más, nemcsak a dohányzással összefüggő betegségekre is.
Ha biztosítjuk a szervezet megfelelő oxigénellátását, akkor a betegségek
kialakulásának a kockázata csökken, az oxigénes vizet, mint kiegészítő
terápiát, pedig kiválóan lehet használni a gyógyulás elősegítésére is.

Kívánom, hogy élvezd Te is az oxigénes víz áldásos hatását az
egészségedre és a közérzetedre, és persze nem utolsó sorban a
pénztárcádra!

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220


Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu