Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Margit blogja

Hajadon koromig Zuglóban laktam Budapesten.

  1. Egyik legerősebb emlékem a lábtengópálya az iskola előtt. Ebbe, ha kevesen voltak bátyámék, még néha engem is bevettek. Nem szerették, ha beszálltam, mert csak egyik irányba láttam jól a szemem miatt.
  2. Másik emlék az ipi-apacs hunyó játék. Ezt nagyon szerettük az iskola nagy udvarának hátsó szervíz bejárati kettős kapujánál játszani. Az egyik fának dőlve 100-ig kellett számolni annak, akit hunyónak jelölt a sors, majd meg kellett keresnie az elbújtakat.

Címkék: fa hunyo ipiapacs jatek maszni zold

Tovább 

Gondolataim erről a témáról. Előbb megszerzem az ülőképességet, majd az állóképességet, s akkor előbb-utóbb neki tudok látni a lakás felújítás kivitelezését intézni. Talán még fél év (, de lehet, hogy egy év) kell nekem arra, hogy összeszedjem magam a gyógykezelések után. A Famos-t már csak ki lehet bírni. Remélem, hogy kiújulás nem lesz, s akkor végre olyan lesz majd előbb-utóbb a lakás, hogy otthonnak is lehet majd nevezni. Mindez csak részben függ tőlem.

Címkék: burkolas felujitas lakas

Tovább 

Nagyon jó cikk olvaható erről a "HáziPatika" Kancsalság cikkben a weblapjukon.

Én csak arról szeretnék emlékezni, hogy nekem mi okozott gondot szinte egész életemben. Befelé forduló kancsalság sújtott, sgyermekkoromban néha kitört rajtam a hiszti teljesen érthetetlenül.Ezt felnőtt koromban is tapasztaltam, főleg akkor, ha nagyon fárasztó napom volt. Ok nélkül is idegeskedtem, türelmetlenkedtem.

Egy szép napon a következőt tapasztaltam: A mosogatóvíz a beletett edényekkel ott gőzölgött előttem.

Címkék: kancsal szemtengelyferdules

Tovább 

Jelenleg a magyarországi munkaszüneti napokat a Munka Törvénykönyve szabályozza a 2012. évi I. törvény [ Munka tv. (új) ] 102§ (1) bekezdésében foglaltak

szerint. "Munkaszüneti nap: január 1., március 15., nagypéntek, húsvéthétfő, május 1., pünkösdhétfő, augusztus 20., október 23., november 1. és december 25-26. Munkaszüneti nap

 

Szerintem meg kellene szüntetni a mozgó ünnepeket. Ezek Magyaországon a húsvéti,

pünkösdi ünnepkörhöz kapcsolódnak.

 

Az Orszgágyűlés (és a Kormány) helyében kitágítanám a téli ünnepkört fix dátumú napokkal és megszüntetném a tavaszi mozgó ünnepkörhöz kapcsolódó munkanapok (nagypéntek, húsvét hétfő, pünkösd hétfő) ünnepként történő kezelését.

Címkék: munkaszunetinap takarekos unnep

Tovább 

3 D tetris, magyar nevén verem szemléletes videója. Ez a logikai játék nemcsak neten érhető el, hanem a játékboltokban is. Természetesen térben kitöltésről van szó, nem lehet látványosan eltüntetni (ejteni) a különböző alakú és méretű idomokat. A videó illeszkedő zenével, felgyorsítva mutatja be a játék folyamatát.

Logikai játék bemutatás

Régen itt éltem

Gyermekkorom helyszíne felülről

 

 

network.hu

 

Címkék: gyermekkor jatek logika verem

Van egy nagyon régi emlékem, ami megérdemel néhány sort. Még aktív pénzügyőr koromban főnöknőm váratlan feladatot osztott rám: "Oktatást kell tartanod a Pénzügyőr Iskolán

network.hu

a pénztárról, azzal kapcsolatos könyvelésről holnap egy órában." Mondtam, hogy jó, mert mit is mondhat az ember. Sűrűn kérte a bocsánatot, hogy neki más feladatot adtak, s ezt tudja csak tenni, mert nem lehet lemondani, mivel a fiúk az oktatás másnapján mennek a piacra ellenőrizni. Segédletként kaptam egy összeállított listát kérdésekkel, ahol a válaszok is ott voltak.

Címkék: buksza emlek oktatas vpi

Tovább 

 

Mindig érdekelt az idő fogalma, mérése, múlása. Most az életem utolsó szakaszában is így van ez. Találtam egy nagyon jó öröknaptárt és használatának leírását. Ezt osztanám itt meg veletek.  

Naptárgyár - Öröknaptár pdf formátumban

 

network.hu

 

A végtelen idő pedig mutatja az ember atomnál is kisebbségét. Ez így persze a fából vaskarika, mivel az ember nem lehet az atomnál kisebb. Mindezt csak némi akasztófahumorral lehet épp ésszel kibírni.

Ősrobbanás elmélet

Vannak még gondolataim erről az egészről.

Címkék: hosszu naptar orok osrobbanas rovid

Tovább 

http://www.network.hu/esemargarett/  adatlapja és feltöltött dolgai, ha más nem használta az enyémek. Egy tévedés v. felesleges erőszak eredményeképpen jött létre, ugyanis nem engedtek be az eredeti nickemen a network felületre. Ez még a régi környezetemben történt, Erzsébetvárosban (Budapest). Nem is értettem, hogy vajon miért. Az igazság az, hogy az esemargarett facebook regisztárciónak tűnt a lakásomból a számítógépemről. Sokkal későbbderült ki, hogy második network regisztráció lett belőle.

Címkék: eroszak facebook net network work

Tovább 

Úgy tűnik, hogy bizonyos dolgokról az emberi élet behatároltsága miatt lemarad végleg az ember. Rengeteg mindent nem tudok az internetről, s állandóan próbálom magam képezni. A baj az, hogy a munkámban mindig felhasználó voltam. Ez a számítógépes kiszolgálást és kiszolgáltatottságot jelenti egyben a felhasználó javára/kárára. Sokan nem igazán értik azt, hogy akit kiszolgálnak, az nagyon gyakran kiszolgáltatott is. Akkor értik meg ezt igazán, mikor elmennek nyugdíjba, s megszűnik a kivételes helyzetük.

Címkék: chinagarten kert mama net regimodi work

Tovább 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu