Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ön mit szólna hozzá ha lenne egy olyan lehetőség a kezében amellyel vásárlásai után készpénzt kapna  vissza (Minden szegmens érintett!), ahelyett hogy kuponokat, meg pontokat gyűjtögetne? persze a VÁSÁRLÓI SZABADSÁGA megtartása mellett.


Még ha mostanában szorosra kell is húzni a nadrágszíjat, enni és ruházkodni akkor is muszáj. Ha a vásárlói közösség tagjai rendszeresen a Lyoness termékpartnereinél intézik még a legszükségesebb bevásárlásokat is, a speciális elszámolási rendszernek köszönhetően minden egyes alkalommal pénzt spórolnak meg!!! A kifizetett összegnek sokszor a jelentős részét kapják vissza saját számlájukra (éves szinten akár 20-30 %). Így aztán még akkor is kedvezményhez jutnak, amikor a hétköznapi élethez szükséges alapvető termékeket: tejet, kenyeret, húst, zöldséget, gyümölcsöt vásárolnak a közértben.

De lehet hogy Ön építkezik, sokat tankol .... az átlagosnál többet költ! 

 

GONDOLJON CSAK BELE, ÖN MENNYI PÉNZT KÖLTÖTT EL AZ ELMÚLT ÉV SORÁN? ÉS MENNYI VOLT A VISSZATÉRÍTÉSE?


ÁM LEHETETT VOLNA AKÁR 20-30 % IS!!!


A Lyoness Hungary Kft. az elmúlt 6 évben arra törekedett, hogy minden ágazat-ban legyenek termékpartnerei. Ma már nincs olyan élelmiszer, ruházati cikk, lakberendezési tárgy, építőipari termék, műszaki cikk vagy üzemanyag, amit ne lehetne kedvezményesen megkapni a Lyoness-renndszeren belül. Így aztán, ha a család tudatosan vásárol, még most, a legnehezebb gazdasági helyzetben is félre tud tenni minden áldott nap - ráadásul éppen pénzköltés közben!


HÁT NEM NAGYSZERŰ RENDSZER EZ??? 


Ha érdekli írjon 1 sort, ne szalassza el a lehetőséget. Ja és a regisztráció ingyenes, NINCS veszíteni valója - csak NYERHET!  Várom jelentkezését!

 

Bővebb információt a www.seresilona.tk oldalon olvashat.

 

 

További szép napot!

Üdvözlettel: Seres Ilona

 

 

network.hu

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu