Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

A spanyol márka rajongóinak nagyszabású rendezvénye

 

·         Sokrétű programkínálat a május 12-én megkezdődött immár legendás Wörthi-tavi találkozón

·         A 2010-es Cupra-sztár megválasztása, döntés a kifutón

·         Vonzó hostess-lányok a legszebb SEAT-modelleket keresik majd a látogatók forgatagában

·         VIP-programok a Club SEAT tagjai számára

 

 

network.hu

Egész Európa SEAT-rajongói adnak egymásnak randevút az immár legendás hírnévnek örvendő dél-ausztriai GTI-találkozón. A spanyol márka pilótái május 12. és 15. között mutathatják be kedvenceiket az utcán illetve a Wörthi-tó körüli kiállítási területen, ahol azután várhatóan több mint 100 ezer látogató csodálhatja majd meg őket. A SEAT saját standdal és sokrétű programkínálattal jelenik meg rajongói körében.

 

network.hu

A SEAT a tó déli partján fekvő Reifnitzben tekintélyes méretű, saját kiállítási területet épített fel, amelynek középpontjában természetesen a fiatalos márka sportos modelljei állnak majd. Köztük mindjárt három különlegesség: egy igazán „cool”, egyben elegáns, matt szürke fényezésű Leon CUPRA R, egy kiegészítők sokaságával felszerelt Ibiza ST, valamint a vadonatúj Ibiza ST egy különleges példánya, orrán az Ibiza Bocanegra fekete maszkjával. A sok ezer rajongó a León Supercopa versenygépet is megcsodálhatja majd.

 

A Club SEAT tagjait a standon külön VIP terasz fogadja, este a SEAT parti-hajóján hideg italok és forró ritmusok várják őket. Ezen ügyfélklubba, illetve annak akcióira már az interneten is regisztrálhatnak a SEAT érdeklődők, amire természetesen a helyszínen is lehetőségük nyílik.

 

A SEAT már a rendezvényt megelőzően elindította 2010-es Cupra-sztár akcióját, amelyre a klubtagok közvetlenül a Club SEAT révén, saját illetve SEAT-juk fotójával jelentkezhettek. A döntősöket részletes szavazási folyamat során választották ki, akik személyes meghívóval érkezhetnek Reifnitzbe, hogy végül a SEAT kifutóján mérkőzzenek meg a közönség előtt. A győztes egy SEAT modellt vehet át három hónap ingyenes használatra.

 

 

Az autókhoznetwork.hu hasonlóan vonzó SEAT hostess-lányok mindeközben a legszebb SEAT-modellek után kutatnak a látogatók forgatagában, jutalmul ez esetben is értékes díjak szolgálnak majd. A SEAT természetesen saját konvojt szervez a Wörthi-tó körüli legendás korzón.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu