Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Könnyű kinevetni mások ötleteit, hideg vizet önteni a lelkesedők nyakába és elbátortalanítani másokat. A világ tele van ilyen emberekkel. Nekünk pedig kedves testvéreim, barátaim az a dolgunk, hogy bátorítsuk egymást. Gyakran egy dicsérő szó, egy elismerés vagy egy mosoly segít valakinek abban, hogy talpon maradjon.
Áldott az, aki ilyen szavakat szól, hiszen mindenkinek szüksége van bátorításr...
a!
Egy igevers jutott eszemben : "Öröme van az embernek szája feleletében, és idejében mondott beszéd, oh mely igen jó!" (Péld.15:23) Az ilyen emberek tudják mi a jó. Erősítik a bátortalanokat, támogatják a gyászolókat. Valójában őket keressük, ha baj van, mert pusztán már a jelenlétük is felemel bennünket.
Kedves testvérem, barátom! Kérd hát ma Istent, hogy formáljon át téged bátorító emberré, akinek szavai és tettei vigasztalást és támogatást visznek mások életébe., mert nincs ennél nagyobb elhívás!

Címkék: baráth erika

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu