Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves, szeretett Testvérem Jézus Krisztusban! Kedves Sasváriné Baráth Erika!
Engedjétek meg nekem, hogy Áldott, békés és meghitt Karácsonyt kívánjak nektek és szeretteiteknek!„Ne féljetek, mert íme, hirdetek nektek nagy örömet, amely az egész nép öröme lesz.” Lukács evangéliuma 2. rész, 10. vers.
Ez a csodálatos igevers Isten üzenetét adja át nekünk. „Ne féljetek!” Ha manapság belegondolunk, akkor minden, ami körülöttünk van okot ad arra, hogy féljünk. Gazdasági bizonytalanság, az euro/forint árfolyam csaknem az egekben van, hitelek, a tv híradók már rém-híradók, akiben megbíztunk az is ellenünk fordul és még sorolhatnám… De mindezek közepette Isten azt üzeni, hogy ne féljünk. Nem kell félnünk, mert a Mindenható Isten velünk van. Ha Ő velünk van, akkor ki lehet ellenünk? Senki, mert Isten megőriz, megvéd, megsegít és Ő biztonságban tart. De ez csak akkor lehet valóságos az életünkben, ha Őbenne bízunk. Igen, ha Benne bízol, akkor nem kell félned.
„…hirdetek nagy örömet…” A legnagyobb öröm, amit az angyalok hirdethetnek nekünk az, hogy Isten, a mi Mennyei Atyánk szeret minket. Nincs nagyobb dolog, amiből minden más következik, csak az, hogy Isten szeret minket.
Az kívánom, hogy érezd meg Isten szeretetét most ezen a Karácsonyon! Ha pedig ez megérezted, akkor mondd el másoknak! Itt nem erőszakos térítésre gondolok, hanem, ha beszélgetésben előjön, akkor bátran mondd el, hogy milyen jó és biztonságos érzés azt tudni, érezni és átélni, hogy Isten szeret.
Áradjon szét Isten szeretete rajtad keresztül mindenhol, ahova mész!
Még egyszer Áldott és meghitt Karácsonyt kívánok!
A Mindenható Isten áldjon meg téged és szeretteidet!
Szeretettel
László tiszteletes

Címkék: sasvarine barath erika

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tisztelt,László tiszteletes!

Így ismeretlenül is hálásan köszönöm ,hogy Erikának ily felemelő ajándékot adott melyet Ő megosztott velünk és még mi is örömünket leltük ,lelhettük benne!Bár a saját vallásom picit más:mi az Úr évének,minden napján e támogatást kapjuk Atyánktól!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu