Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

MEGHÍVÓ!


Tisztelt látogató!


A közösség vezetőjeként tájékoztatlak, hogy május 01-ével megalakítottam az


MLM figyelő klubot.


Ebben a közösségben várom mindazon személyeket, akik figyelemmel kísérik a Magyarországon lévő MLM hálózatok működését.

Célom különösen az elméleti ismeretek tárházának gyűjtése, az legújabb ismereteknek - természetesen a szerzői jogokat tiszteletben tartva - közkinccsé tétele.

Figyelemfelhívás - minden reklámcél nélkül - a különböző MLM-el kapcsolatos rendezvényekre, az újonnan megjelenő könyvek, tanulmányok megjelenésére. Fontosnak tartom kommentárok közreadását, különböző iskolák, timek, egyéni gondolkodók bemutatását.

Bízom abban, hogy akik érdeklődnek különösen a hálózatépítés íránt, illetve tapasztalatokkal rendelkeznek azok csatlakozni fognak és reményeim szerint hasznos információkat tesznek közzé a klub oldalain.


Szeretnék együttműködést kialakítani más hasonló témákat feldolgozó, illetve hálózatépítői célokat maga elé tűző klubokkal. Mivel a szakma - ma már mondhatjuk, hogy az, habár FEOR számmal nem rendelkezik - csak összefogással hódíthat teret határon belül és sokak reménye szerint kívül is. Meggyőződésem ez akkor valósulhat meg, ha folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, és átadjuk egymásnak tapasztalatainkat.

Reményeim szerint levelemet nem tekinted kéretlen levélnek, ha igen akkor kérlek jelezd felém, ígérem többször ilyen témájú levelet nem küldök a számodra.

Szép napot, a mindennapokban sok sikert kíván Pista

ui : Kérlek benneteket, hogy a klub megalakulásáról tájékoztassátok barátaitokat és ismerőseiteket is. :D

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu