Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Én hogyan nem építenék Herbalife hálózatot soha !

Vágjunk is bele a lényegbe itt most egyből elmondom, hogy Én mit nem csinálok, és nem is leszek hajlandó csinálni azért, hogy a Herbalife hálózatot építsek.

Nem egy hagyományos és rég elavult módszerrel építem a hálózatomat.

Mert, Én :

    Nem akarok az összes létező és eddigi életem alatt megismert személynek, barátomnak, rokonaimnak, úgy mint pl.

- Nem fogok olyan emberekkel találkozni akikkel soha életemben nem tudtam közös hangra jutni. Vagy csak egyszerűen nem voltunk szimpatikusak egymásnak.

- Olyanokkal felvenni ismét a kapcsolatot akivel „1000”éve nem találkoztam, mert amúgy is túl átlátszó lenne a szándékom még, ha bemelegítő beszélgetés után is hívnám fel.

- Nem fogok névlistát írni ezekből, hiszen úgy sem hívom fel őket egy remek Herbalife üzlet kapcsán.

- Sőt még azokat is fel kellene írnom erre a listára akivel épp csak összefutottam.

 

Aztán menjek el a név listámban szereplő emberekkel egy üzleti megbeszélésre a közeli Plázába vagy gyorsétterembe, miután felhívtam és agyafúrt ködösítéssel sikerült egy találkozóra elhívni, ahová vagy eljön vagy 1-1/2 órával előbb lemondja jobb esetben eljön és kap egy órás tájékoztatót a "Herbalife" üzleti lehetőségemről.

Majd rögtön vagy esetleg 1-2 nap múlva megtudom, hogy nem érdekli az egész és ha tudta volna el sem jön a találkozóra.

 

Nem fogok ködösíteni a Herbalife üzleti lehetőségről, ha ők érdeklődnek, vagy visszakérdeznek, hogy - „Miről van szó ? „

Nem fogok ismerkedni lépten nyomon ha megyek valahová, hogy új „áldozatokat” ismerjek meg és beszélgetés közben hirtelen lecsapjak a megfelelő alkalomban amikor előhozakodhatok a fantasztikus Herbalife üzleti lehetőséggel.

 

 

network.hu

 

 

Nincs már energiám eljárni a lelkesítő hétvégi tömegrendezvényekre.

Nem akarok már horror áron oktató CD-ket sem DVD-ket magamnak.

Hát körülbelül így építik még ma is a 21.században MLM-ezők nagy része a Herbalife vagy más hasonló MLM hálózati üzletét.

Ezek azok a módszerek, amelyek már nem igazán hatékonyak, viszont arra jó, hogy elriasszák az embereket egy MLM vállalkozás beindításától. Pedig a „passzív” jövedelemre és a szabadságra minden embernek szüksége lenne.

Gondolom már kiderült a stílusból, hogy mi a véleményem a hagyományos módszerekről, és a tapasztalataim azt mutatják hogy, nem csak én vagyok ezen a véleményen, akit ezek a módszerek mindig is elriasztottak az MLM-től. Habár a jutalom ami ennek felvállalásáért jár az tetszett mindig is. Na de milyen áron ?

 

Akkor mi a megoldás ?

Én hogyan csinálom? Hogyan és milyen módszerrel építhetjük a Herbalife vagy akár más MLM hálózatunkat ?

Először is elmondom, hogy amikor Én MLM céget választottam, döntésemnél nem az volt a lényeg, hogy az adott MLM cég milyen termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít.

Nekem az volt és Neked is az legyen a lényeges, hogy ha belekezdek, akkor a jövőben kivel és milyen módszerekkel fogok dolgozni. Vagyis, hogy Én azonosulni tudok-e a módszerrel. Nem tudom neked mennyire tetszik vagy működik ez a telefonálgatásos névlistás bla-bla.

Jó tudom a nagy számok törvénye amit beléd dumálnak működik, mert persze az embereket könnyebb hülyíteni mint meggyőzni arról, hogy hülyítik őket. Akkor kérdezd majd meg a szponzorod hogy : -Hány embert kell felhívj, hogy egy csatlakozzon és dolgozzon is alattad a hálózatodban.

 

Herbalife: --- Várj mondok erre valamit amit jó pár szponzor megtapasztalt már és így oktatja.

Egy átlag embernek 2-300 név van a telefonjában ebből ha most felhívnád őket kb: 80-100 fel is venné, 10-15-t el tudnál csábítani egy találkozóra. Talán 7-8 el is menne és jó ha 1 -t érdekelne az üzleted. Jó mondjuk 3-t és akkor ebből hányan fognak ténylegesen üzletet építeni alattad ?

 

Röviden összefoglalva, Vonzó MLM rendszer alkalmazom, vagyis egy jól kidolgozott, internet alapú, működőképes és hatékony marketing rendszerrel dolgozom.

A rendszerrel lehetővé teszi számodra is, hogy akkor is építi a hálózatod, illetve a termékeid értékesítéséhez szükséges teendőket, miközben alszol vagy éppen mást csinálsz . Lenne rá ötleted, hogy mit csinálnál a felszabadult időddel ?

Ez úgy lehetséges, hogy egy olyan rendszer segít, amelyet a „Vonzó MLM Marketing” stratégiák és taktikák alkalmazásával építettek fel a világ legnagyobb MLM hálózat és SEO Marketing Gurui. Automatizáltan bármely MLM hálózat bővítéséhez szükséges teendők 95% - nak a munka fázisai . Ezek a teendők az alábbiak:

  • érdeklődők végtelen mennyiségben

  • infótermékek értékesítése

  • munkatárs/vásárlójelöltek után követése (folyamatos tájékoztatás az aWebber-be a jelentkezők által beírt e-mailekkel)

  • munkatársak képzése tréningek hang- és videofelvételeiből készült folyamatos oktatással.

A munkatárskutatásom és termékértékesítésem lényege, teljesen más mint a hagyományos Herbalife vagy más MLM jelöltkutatási módszerekkel abban áll, hogy jelöltjeim (érdeklődőim) nem az ismerőseim köréből kerülnek ki, hanem azok az internetezők akik már eleve érdeklődnek a Multi Level Marketing iránt.

 

 

network.hu

 

 

Ők azok, akik a Vonzó Marketing stratégia alkalmazásának köszönhetően megtalálnak engem. Tehát Én nem a barátaim, kollégáim, ismerőseim, szomszédaim, rokonaim, stb. közül toborzom a munkatársaimat, (más néven, nem a „meleg piacomról”), hanem az összes internetező közül, vagyis a „hideg piacról”.

A „meleg piaci” szereplők ugyanis nem megfelelő jelöltek a Herbalife MLM vállalkozásom építéséhez.

Ennek több oka is van:

  • Ismerőseink (2-300 fő) meglehetősen kis létszámról van szó.

  • Ismerőseink közül hányan szeretnének Herbalife vagy más MLM hálózatot építeni ?

  • Az internet piac viszont eleve keres és sokkal nagyobb.

A „Vonzó Marketing” módszerek alkalmazásával "magadhoz vonzod" a számodra azokat a személyeket akik eleve munkalehetőséget keresnek de mondjuk a hagyományos hálózat építő rendszerekből nem kérnek. Viszont a vele járó szabadság számukra is vonzó.

Akkor rád találnak és megismerek egy másfajta de ugyanazon előnyöket élvező megfelelő online MLM szakmát ami már nekik is szimpatikus.

Megtanulják a Vonzó MLM rendszert.

Ezáltal, a jövőben ők szintén képesek lesznek az online MLM eszközrendszerének alkalmazásával Ők maguk is elérik a sokak által irigyelt életmódot.

Tehát, a rendszerem lényege, hogy nem kell felhívni, találkozóra invitálni és személyesen bemutatni az üzleti lehetőségemet az ismerőseidnek, hanem azok az emberek, akik érdeklődnek és keresnek erre valami megoldást azt Te tálcán kínálod nekik.

Aki bennünket keres és ránk is talál itt az interneten, sokkal értékesebb, mint az, akit nekünk kell bármilyen ködös telefonal felhívni egy találkozóra.

Szóval ha te nagy és stabil Herbalife vagy más MLM rendszert szeretnél felépíteni ITT az eszköz hozzá.

Címkék: herbalife

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu