Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gábor blogja - 2012. április

http://www.youtube.com/watch?v=Ko3rRo83rNs&feature=player_embedded

Címkék: egészségmegőrzés-pénzkereset.

Vezető amerikai cégnél dolgozom,marketingel és reklámmal foglalkozom. A cég 160 országba van jelen. Termékeik kivállóak ,csak természetes gyógynövény,méz és aloe növényt tartalmaznak,minden szintetikus anyag nélkül. Vitaminok,italok,táplálék kiegészítők. Több nemzetközi és magyar minősítő intézet álltal elismert termékek.  Fontos  az egészséged,törődni akarsz vele ? Ismerd meg a termékeket ! Pénzt is akarsz keresni esetleg ? Ismertesd meg másokkal is a termékeket.

Címkék: egészségmegőrzés-pénzkereset.

Tovább 

Általános tapasztalat,akinek van autója,még üzemel nem törődünk vele...Néha lemossuk aztán had menjen.Elromlik ,rohanunk a szerelőhöz.Egy kis odafigyeléssel,karbantartással ,elkerülhetnénk sok meghibásodást.Az egészségünkel pont így vagyunk....Megbetegszünk,rohanunk az orvoshoz és tömjük magunkba a sok szintetikus,ezernyi mellékhatást okozó bogyókat.Pedig némi testi és szellemi karbantartással sok bezegséget megelőzhetünk. Mai génkezelt világunban,amikor nem az íz,hanem a küllem a fontos / a nagy áruházláncok polcain látható /,és a termények  vitamin és ásványanyag tartralma harmadára csökkent.Ezeket a vitaminokat,ásványanyagokat pótolni kell.Ezen termékekből is hatalmas a választék,nem mindegy mit hol szerzünk be.

Címkék: táplálék kiegészítők. vitaminok

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu