Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Segítek, mert segíthetek!

Tevékenységek: 
innen indulj: http://revesz.hupont.hu 

   A legújabb tevékenység, melyet cégünk felvett termékpalettájára, a takarékosság és a környezetvédelem kombinációját megtestesítő, zártkörű, csak meghívásra elérhető klubnak - már Romániában is - a szervezése, termékeinek ajánlása.

Ez a termék a világon mindenhol ugyanazt az eredményt hozza. Magyarország annyiban különleges, hogy itt az emberek többsége „csak”sír, hogy nincs pénze, de tenni azért, hogy legyen, nemigen akar. Mi a „sültgalambvárók” országa vagyunk. Bár sokszor az sem kell.

Több tízezer forint évente a haszna annak, aki használja a víztakarékos termékeit. 3-4 ezer forint az egyszeri befektetés, amely 1, legfeljebb 2  hónap alatt megtérül. Ezt követően minden hónapban marad egy kis pénz másra.

Video: http://www.nuovaenergia.hu/termekeink/AIRFORCE-ONE/13/14/
Nézd meg: http://revesz.energiaclub.eu/nec/ (a vásárláshoz nem kell regisztrálni, nyugodtan lehet a regisztrál gombra kattintva eljutni a webshop-hoz.)


Visszatértem egy régebbi tevékenységemhez, de annak csak nyugdíjbiztosítási ágához, és az Aegon termékeket ajánlom a be és átlépőknek egyaránt a cégünkön keresztül.
Teszem ezt abban a tudatban, hogy az Aegon Nyugdíjpénztár az ország egyik legnagyobb és talán legdinamikusabban fejlődő Nyugdíjpénztára.

Hidd el: 1 nyugdíj nem nyugdíj, 
               2 nyugdíj fél nyugdíj,
               3 nyugdíj egy nyugdíj!

Tekintsd meg , és dönts: (ajándék hozzá egy víztakarékos szett)

http://nyugdijam-lesz.hupont.hu

Tevékenységünk kiegészítése
érdekében felvállaltunk egy másik, szintén egyedülálló termék értékesítését.
Ezt a terméket ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a legkiválóbb minőségű borokat, akik nem vetnék meg azt a lehetőséget, hogy egy kisebb-nagyobb szőlőbirtokhoz jussanak.

Tekintsd meg , és dönts: (ajándék hozzá egy víztakarékos szett)
http://borbirtokosleszek.hupont.hu 

Vállalkozásunk alaptevékenysége:

Év elején siker koronázta munkámat, és aláírtam a szerződést egy nagy világcég magyarországi gyógyászati segédeszköz üzletágával.

Ez azt jelenti, hogy a hordozható szénsavfürdő készülékünknek Ők, a TEVA Zrt. lesznek a magyarországi kizárólagos nagykereskedői, csak Ők adhatják tovább termékünket kereskedelmi forgalmazásra.

E mellett azonban megmarad az a lehetőségünk, hogy a végfelhasználóknak közvetlenül is értékesítsünk. Ebbe ajánlóként - komoly jutalékért - bárki beszállhat, akit érdekel az egészség, és számlaképes.
Amennyiben bárki gondolja, hogy erei karbantartása, érszűkülete kezelése érdekében használná, illetve minden olyan esetben, amikor orvosa ezt ajánlja egészsége érdekében, szívesen kiszolgáljuk.

Megjegyzés: megelőzés (prevenció) érdekében 35 éves életkor felett havi kettő, 50 éves kor felett heti egy fürdő mindenkinél célszerű, talán szükségszerű fürdő lenne.

Honlapunkat érdemes megnézni: www.szensavfurdo.hu

(Ajándékba egy Nuova Energia klubtagságot adunk. Az így elérhető megtakarítás ingyenessé teheti a szénsavfürdő otthoni használatát)

 

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu