Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kattints:  http://www.facebook.com/#!/events/292553737488135/

 

Szia!

 A nevem Kovács Tamás, barátaimnak Tomó. S. Papp Mária Maca reikis tanítványa vagyok immár 16. éve. Életem minden területét áthatja, átjárja és alakítja a reiki, általa nap mint nap teljesebbek a mindennapjaim úgy lelki, mint anyagi világomban egyaránt.

 Talán tudod - illetve ez úton is szeretettel hívom fel a figyelmed - az örömhírre, hogy S. Papp Mária Maca reiki mesternő idén 20 éve tanítja és éli a reikit. Tanítványai szerte a világban adják tovább a tudást és a csodálatos energiát, mely áthatja az élő és anyagi dolgokat szeretettel, a megújulás és tisztulás energiájával. A jubileum alkalmából 3 különleges ajándékkal készül, 2012 május 25 és június 5 között Lakitelek Tőserdőn, melyeket szeretnénk Veled is megosztani!

     1. ajándék: Nemzetközi Reiki kör 2012 május 25,-délután

Találkozzunk a lakiteleki kempingben, ahol rövid ismerkedés, elmélyülés és ráhangolódást követően minden érdeklődő, tanítvány és mester közös kört alkotva hívja és csatornázza a reiki energiát, eddig még nem ismert nagyságú „fény-kört” alkotva!

A körhöz kapcsolódóan energiaszint-emelő gyakorlatokat végzünk különös tekintettel az önbizalom erősítő és egyéb jelen energia hozta gyakorlatok által. .A program közös vacsorával – „Terülj asztalkám!” és tábortűzzel zárul.

     2. ajándék: „Retro” - Reiki tanfolyam és „Egy én is ég” ébresztő tréning 2012 május 26-27

Mindkét nap 10 órakor kezdünk, és tart ameddig tart. A tanfolyam „retro” jellege abból áll, hogy a reiki-közvetítés behangolása mellett a résztvevők intenzív önismereti gyakorlatban vesznek részt, egyénre szabottan. Ezek során az esetleges régóta fennálló megoldatlan helyzetekkel is behatóan foglalkozunk, tehát eljössz a megoldandóval, és távozol a megoldással.

Lehetőség van Reiki 1 és Reiki 2 behangolásra egyaránt. Örömmel várunk ismétlőket és Reiki iránt nyitott, energiáját megtapasztani és azzal élni kívánó jelentkezőket egyaránt

    3. ajándék: Nemzetközi Reiki Tábor Pünkösd hétvégéjén, 2012 május 28-tól - június 4 estig

Reiki tábor a már végzett reikiseknek és a reikit megtapasztani vágyóknak. A reiki tábor minden reggel az öt tibeti gyakorlattal kezdődik reggeli előtt, majd 10-től csoportos reikizések, meditáció, kérdések, megosztások.

Délután a csoport dönt arról, hogy szabad program /pl. strand, kirándulás/ legyen, vagy foglalkozás.

.2012. június 4.-én záró9körrel és tudatos teremtés tréninggel búcsúzunk, kihasználva a buddhista hithez kapcsolódó „tízmilliószoros” energiák erejét.

.A tréning „Ki mer gazdag lenni?” témakörben zajlik, a gazdagság szó teljes értelmében. Vajon hogyan élhető meg a testi, lelki, szellemi, anyagi gazdagság? Gyere, a kérdéssel, távozz a válasszal!

     Anyagi vonatkozások:

A Reiki Körön való részvétel térítésmentes. A „Terülj asztalkám” megvalósulásához minden kedves résztvevőt kérünk, hogy lehetőségeihez mérten hozzon elemózsiát, ami a közös asztalra kerül.

.A Reiki Tanfolyam térítése szállással 23.000 forint, szállás nélkül 17.000 forint. Étkezés a hagyományos módon, illetve lehetőség van meleg étel rendelésére, illetve közös főzésre egyaránt.

.A Reiki Tábor térítése szállással 4000Ft/nap, szállás nélkül 1500Ft/nap. Étkezés a fenti m9ódúon megoldott. A Tábor 7 napot és 7 éjszakát foglal magába.

A Tudatos Teremtő Tréning  „szokás szerint” szegényeknek ingyenes, közepesen gazdagoknak 5000 forint, nagyon gazdagoknak 10.000 forint
 
Jelentkezni a reikiszerelem@gmai.com címre küldött e-maillel, illetve a rendezvény facebook oldalának jelölésével lehet.

 A Helyszín: Lakitelek, Tőserdő, Camping

 Szeretettel várlak!

 

Kovács Tomó

Címkék: reiki teremtés tábor önbizalom erősités

Kapcsolódó cikkek:

  Reiki Barlang

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu