Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Régóta éreztem már, hogy nem lesz ez így jó. Helyzetünk napról-napra csak romlott, s ha fel is csillant a remény, hogy jobb lesz valamicskét , mindig közbe jött valami.

 

Elkezdtem hát keresgélni az interneten. valami megoldást kellett találnom, amivel kiegészíthetem a család jövedelmét.

Nos kb. 3,5-4 évig próbálkztam a különböző lehetőségekkel, bízva és lelkesedve .

Bizonyára sejtitek, hogy ezek a lehetőségek javarészt hálózat építésről, MLM rendszeről szóltak. Ebből rengeteget találhat az ember az interneten manapság.

 

Bevallom, jó pár lehetőséget ki is próbáltam.S viszonylag sok tanulópénzt fizettem a próbálkozásaimért. de megérte, hisz a hibáimból csak tanultam.

 

Példák:

 

   -fektess be több tíz vagy akár száz ezer ft-ot, vásárolj kezdőcsomagot, bemutató terméket, s ajánld ezt a lehetőséget ismerőseidnek. Így ha ők is belépnek, az ő vásárlásaik után jutalékot kapsz. bár az így megvásárolt termékek a saját szempontjaik szerint igen jók ezt nem tagadom, de igen borsos áron lehet hozzájuk jutni, s nem mindig van rájuk szükség

 

    - lépj be ingyenesen egy csoportba, szervezz magad alá minél több embert, aztán vásárolj, hogy jutalékot kapj az alattad lévők vásárlásaiból. Ez már egy fokkal jobb, hisz alapjában élelmiszert, vegyi árut lehet így vásárolni, csakhogy jóval drágábban mint a boltokban. Ha pedig  lényegtelen az ár különbség, akkor a jutalékot elviszi a szállítási költség.

 

    - Lépj be ingyenesen, szervezz csoportot, s vásárolj termékpartnereknél kedvezménnyel. ez még jobb lehetőség, de nem mindenkinek a környezetében vannak ilyen termékpartnerek, mivel kisebb kereskedelmi egységekről van szó. Így a jutalékot szintén elviszi, hogy elutazunk a termékpartnerekhez. Legalábbis én így jártam.

 

Nos ezek az általános példák. Mi lehet hát a megoldás?

Ötvözni kellene a legjobb lehetőségeket. Olyan közösségi hálózat kellene, ahol a termékpartnereknél valóban a megszokott árakon akár akciósan is megtalálom a mindennapi élethez szükséges dolgokat. s ezért nem kell több kilométerre utaznom, ugyanott vásárolhatok ahol eddig is szoktam. S természetesen a vásárlásaim után jutalékot kapok. Sőt a csoport társaim vásárlásai után is.  Ez már sokkal jobban hangzik.

Nos én megtaláltam ezt a közösséget.

Ugyanarra a benzinkútra járok tankolni: OMV, ugyan azt a bevásárló központot részesítem előnyben ahová eddig is jártam pl: Auchan, Praktiker, Baumax. Az egyetlen különbség, hogy nem készpénzzel, hanem vásárlási utalvánnyal fizetek, amit előre megrendelek a közösségtől.

Ja és a telefonom is kedvezményes, másodperc alapú számlázással használom, amivel rengeteget spórolok.

S természetesen megkapom a számlámra a saját és a csoportom vásárlásai után is a jutalékot.

 

Azt hiszem, ez már valóban egy olyan lehetőség, amit érdemes kihasználni.

Ha valakit érdekel ez a lehetőség, nézze meg a következő honlapot:

         http://lyoness.ag/HU

 

Sok érdekes információt lehet itt találni.

De bővebb felvilágosítással is sízvesen szolgálok a                                                                 valosnetpenz@gmail.com             címen.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu