Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 RTL Hírek » Hazai » A rendőrök szerint Jimmy öngyilkos lett
A rendőrök szerint Jimmy öngyilkos lett

network.hu

Egy szemtanú megváltoztatta vallomását, és feljelentést is tett
Az ügyészségre küldte a rendőrség Zámbó Jimmy halálának a szemtanúja által tett feljelentést és a hozzá kapcsolódó vizsgálatok iratait. A rendőrség annak megállapítását kéri a Fővárosi Főügyészségtől, hogy követett-e el bűncselekményt a tanú. Az asszony ugyanis azt állítja, hogy korábbi vallomásával ellentétben nem lett öngyilkos Jimmy - aki a hivatalos adatok szerint 2001. január 2-án fejbe lőtte magát - hanem más kezében sült el az énekes életét kioltó fegyver. A nemrég lezajlott rendőrségi vizsgálat azonban ezt az állítást nem találta megalapozottnak.
link:
RTL Hírek
2010-08-17, 15:18
Az énekes Zámbó Jimmy minden eddigi vizsgálat szerint saját maga oltotta ki az életét egy pisztollyal, 2001 januárjában. Egy szemtanú, a család ismerőse akkor ugyanezt vallotta. Nemrég azonban megmásította vallomását és feljelentést tett, ami szerint az énekes halálát bűncselekmény okozta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint hétfőn ezt a feljelentést elutasították. Az életvédelmis nyomozók megvizsgálták a feljelentés valóságtartalmát. Megállapították, hogy az abban foglaltak eltérnek az államigazgatási eljárásban korábban összegyűjtött adatoktól, melyeket annak idején kiterjedt szakértői vizsgálatok támasztottak alá. A feljelentésben foglaltak alapján nem állapítható meg bűncselekmény, ezért utasították el a feljelentést.

Kedden a BRFK az elutasított feljelentést, valamint a 2001-ben lefolytatott államigazgatási hatósági eljárás adatait elküldte a Fővárosi Főügyészségre. Az iratokat azért küldték át az ügyészségre, hogy ott megállapítsák, hogy a feljelentő követett e el olyan bűncselekményt, amely kizárólag az ügyészség hatáskörébe tartozik.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu