Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

KEDVES BARÁTUNK!

network.hu

 Mozizás, videózás, tévézés közben talán már megfordult a fejedben a gondolat, milyen lehet belülről szemlélni a mozgókép világát. Talán még azon is elgondolkodtál, milyen lenne ehhez a szakmához tartozni. A mozgóképes szakma rendkívül kiterjedt, a gyártástól a forgalmazáson át egészen a mozgóképek bemutatásáig rengeteg területe van. A néző számára ez a világ roppant színesnek és szórakoztatónak tűnik, ezért hajlamos olykor elfelejteni, milyen felkészültség, tudás áll a mozgóképes szakemberek mögött. Iskolánk, a Polifilm Technikum ilyen ismereteket kíván adni hallgatóinak. Mivel ebben a szakmában komoly a verseny, a mozgóképes felkészítés mellett olyan szakmák megszerzését is lehetővé tesszük, amelyek a mozgóképpel együtt vagy attól függetlenül is növelik esélyeidet. Egy éves nappali tagozatos képzésünk keretei között a középfokú filmgyártó szakképesítést szerezheted meg. A legfontosabb az, hogy az elméleti ismeretekre építve filmeket, videókat fogsz készíteni vagy bemutatni, megismerkedsz gyártókkal, forgalmazókkal, a mozgóképes szakma összefüggéseivel, kapcsolatrendszerével, barátokkal és – ha tehetséges vagy – ellenségeket szerezhetsz.  

 

http://www.polifilm.hu/

 

polifilmiskola@gmail.com

 

 

KÖZÖS KÉPZÉS CSEH ÉS FINN ISKOLÁKKAL

 

 

A POLIFILM iskola a TEMPUS Európai Uniós pályázatán, a Leonardo Program keretében pályázatot nyert. Ezen program keretében iskolák teremthetnek nemzetközi kapcsolatot. A POLIFILM iskola a 2009-2010-es tanévben cseh és finn iskolákkal valósít meg közös oktatási projektet, melyben a jövendőbeli POLIFILMES hallgatók is aktívan részt vehetnek.

 

 http://www.polifilm.hu/

 

Címkék: barát film iskola média okj polifilm

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu