Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2013 Szeptember 27 én éjjel 2 ora mult - egy statisztikát adok közre - amely remélhetőleg felébreszti a magyar hálozat építőket - vagy más tudású embereket,mert a Harika vonat száguld - magyarok meg álnak...?

A  Személyes ismerős 2 magyarországi emberem áll. Nemtudom mi történik ...nem adnak életjeleket.
További 4 érdeklődőm /nem személyes ismerősöm  - akik szintén részvételüket jelezték -  szintén csendbe vannak.
Lehet hogy háttér muka azért zajlik, de elmondom hogy amíg magyar anyagokat fordítottam és nem foglalkoztam a toborzással - minden áll.- vagy mégsem????
Legalábbis itt nálam - amit rettenetesen sajnálom, mert ekkora lehetöség ritkán jön az ember életébe - pláne ekkorka egyszeri összeg befizetéséből. Jo ( elismerem nem akkorka)  de az eredményhez képest igen.
Még senki nem adott annyi embernek  lehetőséget egyszeri - 40 000 Ft -bol és 16 hét alatt kikeresni 130 000 .- € és abbol már lehet szép apartmant venni - mert ugye 40 000.- € bol is lehet és a többi meg már másra jol jön..
Ez a rekord ami itt az oroszok megcsináltak. De már apartmanhoz jutottak lengyelek is angolok is és már a csehek is kacsingatnak felé.
írom hogy sajnos a magyar virtus vagy alulinformáltság - vagy más ok lehet - lehet hogy nagy vezetőket kell megszolítanom?
De azoknak már van úgyis sok pénzük - hát békén kell hagyni őket - nem eröltetem - én egyszerü villanyszerelő ből - természetgyogyász - lélek gyogyász, csontkovács ...  aki kimondottan ingyen okosít  és mára pénztálca gyogyászatra vetemedett - marketinges lettem - mert tetszik ez a munka.

De most nem a végeredmény - vagy rész eredmény a mondandom lényege, hanem az hogy ugye nincsen nagyon magyar info a Harikárol  és ami van az meg bagatelizálva lehet - hogy nem terjed...?
Nem tudom, de ha a számokat figyelem a külföld másképp ál hozzá...

Például a felső vonalamon a hölgy , aki behozta ezt az üzlete csehekhez és szlovákokhoz ( előbb konzultáltunk ) és elmondta hogy a juniusi regisztrácioja ota 320 embere van a csoportban - máig ennyien vagyunk cseh-szlovák és más kevert náciokbol. ő a lengyelekhez regisztrált .. hozta a csehszlovákokat .és mára már építik az üzletet alatta amerikában is kanadában -németországban is ugye ezek az emberek közremüködésével is stb...

Magyarország meg semmi... eddig..ill. pár ember - testvér vonalban tudok 3 ember ről?

Es most mondott még érdekeset!

Utobbi két honap alatt 6000 ember csatlakozott a Harikához - ha érted mit jelent ez - vond le a konzekvenciát!

Ezt azért adtam közre, mert a vonat megy - és tényleg nem árt felemelni hátsonkat és elvinni oda, azokhoz  akik alig várják, hogy legyen ilyen egyszerü és jol müködő üzletük. Aki nem annak lássa - azt meghívom a webkonferenciára amit leközvetítek - amikor lesz kinek.

A  linket és időpontot azoknak adom közre akik vissza írnak, és igénylik.

Eltökéltem, hogy a magyarok ha csalloközből - dunántúlrol, Zala megyéből - vagy székely födről - mindegy - de hozom az z üzletet amit meg füszereztem plusz - szok kal és a kombináci´os késségem miatt és más aktivitásaim miatt is bárkinek megfogja tudni hozni a várt eredményt.
Mert a fő jelszo 120.- € + 2 munkatárs -és kész ... Ebből lesz akár havi 1300.- € bárkinek + 1550 .- € havi + + +
Nem részeltezem -ez a mátrix töb kicsire van bontva - így pofonegyszerü kifutni.

Egy aproságrol azért nefeledkezzek meg - az üzletbe ba is kell szálni - mert kár minden percért ...keveredik a nácio  - és az erő - még csak ezután fog jönni.
12 000 tag van a Harika üzletben és keletről - nyugatra megy - Oroszok kezdték  - tehát Törökországon kívüli túrista paradicsom mindeggyikére szép számmal jelentkezhettek - feliratkozhattok apartmánokra - bungalokra villákra -  cégünk felépíti -építteti és eladja neked - lessz miből kifizetned.
Itt megkeresett miliokbol az apartanok  további paszív jövedelmet bisztosítanak (bérleti díjakbol) mindenkinek...
A nyugdíj mellé - sokaknak ilyen fejős tehén nemárt - igazam van ?
Ezért várom a tisztelt érdeklödöket a webkonfimon...             Számel István - lehend♠ő barátod ? Harika üzletépítő

( Bocsi a helyesírásért - sosem jártam magyar iskolába )

Címkék: fontos

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu