Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Szia!
Előreláthatóan ez év III. negyedévében indul egy TELJESEN INGYENES KEDVEZMÉNY KÁRTYA, amivel lehet majd tankolni, vásárolni, wellnesezni, stb. Most még előregisztrációs időszak van.

Ezen a linken tudsz regisztrálni:

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1067107

Ha beregisztrálsz, nincs veszteni valód, csak nyerhetsz

 

A Magyar kedvezmény Kártya rendszere egy olyan Európai Uniós támogatásból megvalósuló projekt, mely ingyenes alternatívát kínál a jelenlegi fizetős vásárlói közösségek, kedvezmény kártyák, üdülési klubok és kedvezményes vásárláson alapuló multi-level hálózatok helyett.

A Magyar Kedvezmény Kártya rendszere teljesen ingyenes, nincs semmilyen díjfizetés, vásárlás vagy értékesítés, mindössze annyi a dolgod, hogy ajánlod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát másoknak is.


Az indulást követően, azonnal több ezer üzlet, több száz hotel, wellness szálloda és üdülőhely, üzemanyag-töltőállomás, élelmiszer üzletlánc kedvezményes ajánlatát veheted igénybe teljesen ingyenesen és kiemelkedő havi jövedelmet szerezhetsz egyszerűen, bármilyen anyagi ráfordítás vagy kötelezettség nélkül.

Jelenleg az elő-regisztrációs időszak tart a Magyar Kedvezmény Kártya oldalán, mely időszak alatt már érdemes meghívnod minél több ismerősödet, mert minden sikeres meghívásod komoly összeget jelenthet számodra az indulást követően. A Magyar Kedvezmény Kártya rendszerében már 4 sikeresen meghívott ismerősöd után is 1.000.000 Ft feletti havi jövedelmet érhetsz el, bármilyen díjfizetés, vásárlás vagy egyéb költségek nélkül, teljesen ingyenesen.

Ne fizess többé a kedvezményes vásárlási, üdülési és az ezekhez kapcsolódó pénzkereseti lehetőségekért, mert a Magyar Kedvezmény Kártya mindezeket a lehetőségeket hamarosan teljesen ingyenesen biztosítja neked is!

EREDMÉNYES REGISZTRÁLÁST ÉS JÓ VÁSÁRLÁST KÍVÁNOK:
PIROSKA

Címkék: ingyenes kedvezmény mlm szponzorálás nélkül

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu