Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Miért szereltetett fel zárat a bejárati ajtajára?

 

Gondolom azért, hogy megvédhesse értékeit és családját az illetéktelen behatolókkal szemben.

Sajnos mégis sok helyre betörnek, és kifosztják a gyanútlan áldozatot. Még akkor is, ha komoly anyagi ráfordítás árán riasztóberendezést is használ. A legprofibb módon úgy, hogy a kárvallott már csak akkor veszi észre a betörést, amikor szüksége lenne az ellopott értékére!

 

Talán még biztosítást is kötött, amiért havonta hajlandó fizetni, hogy ha még is kinyitná, valaki az ajtaját legyen, aki megtéríti a kárát.

Ám a biztosítók nagyon nehezen fizetnek, és akkor sem biztos, hogy minden megtérül.

 

Az ideális megoldás az lenne, ha egy rendőr ülne az előszobánkban, amikor nem vagyunk otthon!

 

A technika és az internet fejlődésével egy újabb „ajtó” nyílt meg a behatolók számára a számítógépünkön, laptopunkon, okos-telefonunkon keresztül. Észre sem vesszük, hogy mennyi információt „rejtünk” el magunkról, pénzünkről, és a családunkról – önkéntelenül is – a gépünkön.

A riasztóberendezésnek valamilyen szinten megfelelnek a vírusirtók, de mihez kezdjünk a kémprogramokkal? Ezek észrevétlenül fosztanak ki bennünket főként a billentyűleütéseinken keresztül, és a védelmi berendezések csak kb. 25 százalékukat képesek lefülelni!

 

Az ideális megoldás az lenne, ha már a gépünket úgy állíthatnánk be, hogy megtévessze ezeket a bűnözőket!

 

ELLENTÉTBEN a lakásunk előszobájával, a számítógépünk „előszobájába” be tudunk ültetni egy Rendőr bácsit, aki fondor módon megtéveszti a behatolót, akkor is, ha az már Őt megelőzően lopakodott be hozzánk!

 

PROFI BŰNÖZŐK ELLEN PROFESSZIONÁLIS VÉDELEM,

 

EGY LÉPÉSSEL MINDIG A HACKEREK ELŐTT!

 

 

network.hu

 

 

További információkért keressen meg a pj53c7w@gmail.com címen, vagy a joe100213 skype elérhetőségemen, illetve a 06705615303 –as mobil számon!

 

Most jön a kisbetűs rész!

Ezzel a szoftverrel nem csak védelmet biztosít számítógépének a kémvírusok ellen, hanem továbbajánlásával jövedelmet is szerezhet! 1,6 milliárd számítógép van forgalomban a világon, és ez egy globális üzlet.

 

 

Címkék: marketing mlm otthoni munka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu