Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Az irodai környezet megteremtése a céges élet sikerének alfája és ómegája. Mit tehetünk azért, hogy a környezet, melyben dolgozunk, rendkívül kényelmes és esztétikus legyen, ráadásul a legjobb eszközökkel felszerelt?

 

Milyen irodai bútorokat érdemes vásárolni?

 

Olyanokat, melyek a munkát ösztönzik, nem foglalnak sok helyet, és kényelmesen lehet rajtuk ülni, heverészni. Elsődleges szempont legyen mindig a megfelelő szín, hiszen egy piros vagy élénksárga sokkal jobban ösztönöz a munkavégzésre, mint egy halványkék.

A kényelem is nagyon fontos, lehetőség szerint bézs színű, bőrből készült bútorokat vásároljunk.

 

Az irodaszereknél mire kell nagyon odafigyelni?

 

Irodaszer vásárláskor webáruházból kiemelkedően fontos, hogy olyan terméket vegyünk, amely tartós, garanciális, könnyen használható, funkcionálisan megfelelő, és ráadásul még esztétikus is.

Nem könnyű jól választani, hiszen akár több száz termékkategória lehet a kínálatban. Mindenféle csipeszek, irat befűzők, tűzőgépek, papírlapok és golyóstollak – ezeknek is létezik számtalan kombinációja és variációja.

 

Hogyan érdemes a helyiséget szellőztetni?

 

Mindig tartsunk egy kiadós szellőztetést. Kiemelkedően figyelni kell arra, hogy a helység minden részét érje friss levegő: akár 10 percig is eltarthat egy ilyen ablaknyitási művelet. Mindez természetesen az irodánk adottságaitól függ.


Hogyan kell helyesen takarítani a helységet?

 

Rendszeresen sikáljuk ki a helységet valamilyen jó kefével, törlővel, vagy pedig parfissal mossunk fel. Nagyon fontos, hogy a padló tiszta legyen, hiszen az alkalmazottak kizárólag ebben az esetben fognak szívesen az irodába bejárni.

Mi a legjobb módja annak, hogy az irodánk igazán stílusos legyen?

Akár érdemes lehet erre a feladatra berendezőt is hívni. Keressünk erre a feladatra is egy profi szakembert, ha mi nem értünk hozzá!

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu