Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A napszemüveg sok ember számára alapvető kiegészítő, nemcsak funkcionalitása, hanem divatos vonzereje miatt is. A stílus mellett a napszemüvegek számos színben és anyagban kaphatók. A lencsék lehetnek polarizáltak vagy nem polarizáltak, a keretek pedig olyan anyagokból készülhetnek, mint a műanyag, a fém vagy a fa. Egyes napszemüvegek díszítésekkel, például kristályokkal vagy szegecsekkel is rendelkeznek.

 

Aviátor és wayfarer

 

Az Aviátor egy klasszikus stílus könnycsepp alakú lencsékkel és vékony fémkeretekkel rendelkezik. Eredetileg pilótáknak tervezték, de azóta a férfiak és a nők körében egyaránt népszerű stílus lett. Wayfarer: Ez az ikonikus stílus az 1950-es években vált népszerűvé, vastag keretekkel és trapéz alakkal. Sokoldalú stílus, amelyet fel lehet öltöztetni vagy le lehet venni.

 

Macskaszemű és kerek

 

A Cat-eye merész, felfelé ívelő, macskaszemre emlékeztető húzással rendelkezik a keret külső szélein. Az 1950-es években vált népszerűvé, és azóta a nők körében is népszerű stílus. A kerek stílus kör alakú lencsékkel rendelkezik, és többféle keretméretben és vastagságban kapható. Az 1960-as években népszerűsítették, és a közelmúltban tért vissza a divatba.

 

Szögletes

 

Ez a stílus négyzet alakú kerettel és lencsékkel rendelkezik, és gyakran a modernebb, szögletesebb megjelenéshez társítják.

 

Fontos tényezők

 

A napszemüvegek kiválasztásakor fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint az arcforma, a bőrtónus és a tervezett felhasználás. Végső soron a napszemüvegdivat kiválasztása a személyes stíluson és preferencián múlik.

 

Ajánló: vásároljunk mi is! https://www.karoracentrum.hu/napszemuveg

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu