Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A mai világban az egészség gyakorlatilag felbecsülhetetlen értékű kincs. El sem tudjuk képzelni, mennyire igaz ez: ha az ember elveszíti az egészségét, gyakorlatilag bármit megadna, hogy visszakapja. Sokan, akik valamilyen problémával szembesülnek, egyszerűen nem értik, mi lehet a megoldás, miképp lehet a lehető leggyorsabban visszatérni az egészséges életmódhoz.

 

A legjobb lehetséges megoldás, hogy megpróbáljuk saját magunk kézben tartani a szervezetünket. Megfelelő a vérnyomásunk, vagy az EKG-nk? Honnan lehetne tudni mégis, hogy a különféle paramétereink stimmelnek-e? A válasz az, hogy érdemes az okos gyógyászat eszközeihez folyamodnunk, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy otthon is mérni tudjuk, hogy a különféle terápiaiánk sikeresek voltak-e vagy sem. 

 

Milyen érvek szólnak az okos otthoni gyógyászat mellett?

 

Az otthoni okostermékek alkalmazásának egyik legfőbb szempontja, hogy ez által folyamatosan figyelni és monitorozni tudjuk, hogy a különféle egyészségügyi paramétereink miképp alakulnak. Nem feltétlenül tudjuk elsőre megmondani, hogy éppen van-e hőemelkedésünk, vagy hogy mekkora a vérnyomásunk.

Az egyik legnagyobb előny, hogy nem kell állandóan magánorvoshoz járnunk, hogy megítéljük tevékenységünket. Persze nem azt mondjuk, hogy általában feleslegesen megyünk magánorvoshoz, mert ez nem igaz.

 

Gondoljunk például arra, hogy mennyire hasznos, és praktikus egy otthoni pulzoximéter használata, melynek a segítségével megmérhetjük a véroxigén szintünket. De szintén nagyon jól jöhet egy otthoni EKG mérés, amennyiben szív-és érrendszeri betegségekkel küzdünk. 

 

 

Melyek a legnépszerűbb eszközök?

 

Nagyon sok különböző eszköz kapható, melyekkel látványos eredményeket érhetünk el, vagy amelyek nagyon praktikusak, hasznosak. A teljesség igénye nélkül ezek közül szeretnénk párat bemutatni.

 

A Viatom AirBP2 például egy olyan vérnyomásmérő, melynek segítségével mindössze pár perc alatt megbízhatóan és precízen megmérhetjük a vérnyomásunkat.

 

Az iHealth Wave AM4 fitness tracker egy futás közben is remekül használható eszköz, mellyel a vérnyomásunkat könnyedén megmérhetjük. Mivel vízálló termék, kiválóan alkalmas arra, hogy a víz alatt is használjuk, vagy esős időben futáskor.

A Hee készülék fényterápiás, ebből kifolyólag a szem, nyálkahártya, vagy az orr eredetű irritációk elhárítására és kezelésére alkalmas.

 

Például a Viatom AirBP2 vérnyomásmérő EKG funkcióval rendelkezik, és akár pulzusszám mérésére is tökéletes lehet.

Az Accapi vállrögzítő ideális a vállak megfelelő rögzítésére, így kényelmesebb tartást biztosít.

 

Az iHealth PT2L-t úgy tervezték, hogy érintés nélkül is lehessen vele lázat mérni.

Az idősek vagy a mozgásukban korlátozottak nagyszerű választást hozhatnak egy ágykapaszkodó vásárlásakor, mert így könnyen fel tudnak ülni az ágyban. Az egyik ilyen termék a Geneva, amely rendkívül ergonomikus.

 

Nagyszerű termékek gyerekeknek. Ami a gyerekeinket illeti, csak az igazi minőséget fogadjuk el. Mennyit ér egy tisztességes palack, ami még mérgező anyagokat is tartalmaz? A BANZ palackgolyó például nem csak egy palack, hanem egy golyó is, amely figyelmen kívül hagy számos káros összetevőt.

 

Hol tudok hasonló termékeket vásárolni?

 

Ha megfizethető termékeket szeretnél beszerezni, rendelhetsz és vásárolhatsz az online áruházakból. Ha van kedved, látogasd meg a SmartMedical webáruházat, ahol a kiváló ügyfélszolgálatuk segíteni fog mindenben.

 

 

Mennyire drága az okosotthon termékvilág?

 

Mindegyik termék egyedi árazású annak függvényében, hogy mit tud, és hogy mire használható. Vannak olyan csaknem univerzális eszközök, melyek mindenre felhasználhatók, ezeknek az ára a százezres nagyságrendet is megüti, és vannak specifikusabb, egyszerűbb termékek, melyeknek körülbelül 5-6000 Ft-ért kaphatók.

 

Mindenki megengedheti-e magának ezeket a termékeket?

 

Sokan úgy gondolják, hogy ezek olyan divatos termékek, amelyeket portfólióinkat idézve hétköznapi ember nem engedhet meg magának.

Ez nagy hiba. Az okos termékek már néhány tízezer forinttól beszerezhetők, és ha akarod, egy egyszerűbb termékkel is beérheted, ami a legolcsóbb árkategóriába tartozik, a piacon hatalmas kínálat van.

 

 

Címkék: okos gyógyászat okos otthon

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu