Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A betonból készült mandzsettagombok minden bizonnyal elképesztő stílusvilágot képviselnek. Ha lakásdekorációról beszélünk, akkor rendkívül fontos, hogy a legjobb ízlés és stílus szerint rendezzük be otthonunkat, de ugyanez lehet igaz az öltözködésünkre. Cikkünkben egy igazi különlegességet szeretnénk bemutatni: a betonból készült mandzsettagombot.

Mi az a beton mandzsettagomb?

Képzeljünk magunk elé egy igazán stílusos mandzsettát. És mindezt betonból kiöntve, vagy kifaragva! Elképesztő lehet belegondolni abba a minőségbe, ami így jön létre, viszont ez a realitás. Rendkívül szép formatervezés és stílusvilág, mely egyesül egyetlen egy eszközben, kellékben.

Mennyibe kerül?

Nagyjából 10.000 Ft-ért kaphatunk igazán kiemelkedő minőséget – de ez aztán tényleg nem bóvli! Igazi különlegesség, időtálló formatervezéssel és kiemelkedő szobrászati vonásokkal. Ezt tényleg olyan emberek készítik, akik értenek a designhez és a marketinghez is.

Hol lehet kapni ilyet?

 

Gyakorlatilag egyetlen olyan webáruházat érdemes említeni Magyarországon, amely igazán minőségi beton mandzsettagombokat árul. Ez pedig a Conoc stúdió. Tekintsük meg a betonból készült mandzsettagomb kínálatukat, és látni fogjuk, hogy az igazi minőséget nem adják ingyen – hiszen igazi művészi munkát, kézműves munkát láthatunk. 

Címkék: beton

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu