Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Üdvözöllek!

Pap Jolán.

 

 

Azoknak, akiknek előző cége kiszállt a versenyből. Azoknak, akiknek nem adatott meg az a segítség, az, az infrastruktúra, amivel elindulhattak volna a siker útján. Azoknak az embereknek, akik nagy álmokkal szálltak be MLM vállalkozásukba, de soha nem valósult meg igazán. Azoknak, akik nincsenek megelégedve a jelenlegi életkörülményükkel, akár MLM-el akár más vállalkozással foglalkoznak.

Egy mondatban: Ha neked több időre lenne szükséged, több pénzre és hajlandó vagy ezért dolgozni, akkor ez a lehetőség pontosan neked szól.

http://new.nexeurope.com/Lyon01?lang=hu&loc=HU

 

 

Ha már feladtad az álmaidat, mi sem tudunk segíteni. De ha még el akarod őket érni, eltökélt vagy és tanítható, akkor mi téged keresünk.

Olyan embereket keresünk, akikben megvan a vezetésre való hajlam, vagy hajlandóak megtanulni azt. Akik csatlakoznak a csoportunkhoz, velük összefogva a következő sikertörténelmet írjuk. Nem kell, hogy csúcsra járatott MLM-es múlttal rendelkezzél. Az csak gyorsítana a haladásodon, viszont ennek a hiányából is előnyöd származik, hiszen nagyobb befogadó képességgel rendelkezel, ha tiszta lappal indulsz.

http://new.nexeurope.com/Lyon01?lang=hu&loc=HU

 

Ami nekünk a legnagyobb sikereket hozta a múltban, hogy olyan emberekkel találkoztunk, akiknek voltak álmaik, de még nem találták meg a megfelelő céget, illetve a megfelelő támogatást. Amint ezek a munkatársak élvezték a megfelelő körülményeket, bekerültek egy másolható rendszer oktatási infrastruktúrájába, sikeresek lettek. Ha ez az elképzelésed neked is, beszélnünk kell.

 

Ne vesztegess több időt! Tedd meg a megfelelő lépéseket. Kapcsolódj az üzletünkbe az elérhető legfelső pozícióra. Légy oszlopos tagja annak a cégnek, amely újraosztja a piacot.
Ezzel megteremtve magadnak azt az anyagi függetlenséget, amelyet megérdemelsz.

 

  • Ha valaha is álmodtál arról, hogy hatalmas tömeg tapsol, amikor keresztül mész a színpadon és átveszed a szintlépéssel járó kitűződ…
  • Ha valaha is felállítottál magadnak olyan célokat, hogy havonta 7-8 számjegyű jutalékokat kapj, és megvalósítsd azt az ideális állapotot, amit anyagi függetlenségnek hívnak…
  • Ha valóban meg akarod engedni magadnak, hogy akár hosszabb külföldi nyaralásokra menj, egy vagy több méreg drága kocsi álljon a garázsodban…

Akkor ez a legfontosabb üzenet, amit valaha is olvashatsz:

Mert - ha kvalifikálsz - Segíteni szeretnénk neked elérni mindezt és még többet is! Jelenleg olyan emberekből álló csoportot állítunk össze, akik a következő generációs MLM szupersztárok lesznek. Gyere velünk, és a jelenlegi vezetőinkkel, hogy együtt felépítsük a következő igazán nagy üzleti sikersztorit.



--
Baráti üdvözlettel:
Szabóné Varga Judit
Tel.: 36 70 / 372-9099

Pap Jolán

jolanpap@citromail.hu

Tel:36209442329

Szeretnél euróban, hetente, folyamatosan, magas fizetést kapni, legálisan, vállalkozói nélkül? Nem aprópénzes üzlet, 6-7 hónap alatt több mint 100 milliomos lett ebből Magyarországon!

Ha ma megteszed azt, amit a legtöbb ember nem tesz meg,
eljön az idő, amikor megteheted, amit a legtöbb ember nem tehet meg!

http://new.nexeurope.com/Lyon01?lang=hu&loc=HU

Címkék: internetes munka intrenetes munka lehetőségek!!!! ÁllÁs

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu