Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Reggel hatkor csörgött a telefonom. Hunyorogva ránéztem a képernyőre,Maja hivott négyszer. Felültem az ágyra,elindultam a nappali felé,közben pedig hivogattam Maját,második hivásomra végre reagált. Nem is érkeztem megszólalni,ő üvöltött a telefonba,hogy 5 perc és itt lesz a taxi,nem mondta hogy miért,de valahogy sejtettem hogy baj van,felvettem a kék adidas cipőm és indultam is kifele. Maja már a ház előtt volt a taxival együtt. Én pedig kérdőn néztem Majára.

-elmondanád hogy mi folyik itt?

-Zoé a kórhába van,muszály bemennünk hozzá,tudod hogy senkire se számíthat.

-de miért van a kórházban? És mióta? (néztem rémülten Majára)

Végül elmondott mindent,míg beértünk a kórházba.

(Depresszióban szenved,már 1 éve,mivel elveszítette a szüleit,és most kijött rajta,elájult,és 14 percig eszméletlen volt,a mostoha(anyja) meg nem tudta hogy mit kell ilyenkor csinálni,és így kihívta a mentőket.)

Felmentünk a harmadik emeletre,Zoé aludt. Majával addig lementünk a büfébe,vettünk neki pogácsát és innivalót. Meg elmentünk kicsit a városba sétálni(ha már ott vagyunk miért ne mennénk)

Fél óra múlva mentünk is vissza a kórházba. Zoé már fent volt,20 percet ültünk vele,utánna pedig indultunk haza,végül úgy döntöttünk hogy vonattal megyünk haza. Megvettük a jegyeket,és fel is szálltunk a vonatra,5 perc késéssel mentünk. Még egy falu volt a farmig,de a vonat nem ment tovább. Leszállítottak minket,nem tudtuk hogy mi tévők legyünk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu