Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A

http://fizika.network.hu/forumtema/mi-a-bio-elektromagneses-hullamstruktura

 

hozzászólás válaszban ígértem, hogy közreadom.

 

Íme a gyöngyszem:

 

  " Számítógépes állapotfelmérés

Létezik  olyan diagnosztikus lehetőség, mellyel a szervezetben zajló folyamatok hátterébe be tudunk pillantani. Az 1970-es évek óta tudjuk, hogy a szervezet anyagcsere-folyamatainak irányítása elektromágneses (EM) jelekkel történik.

Számuk pedig össz-szervezeti szinten másodpercen- ként ezermilliárdnyi. Ha ezek az adatok korrektek és az átvitelük akadálytalan, úgy egészséges állapotról beszélünk, ám ha az adatok hibásak, vagy átvitelük pontatlan, akkor betegségek alakulnak ki. EM jelekkel a szervezetet saját „anyanyelvén” tudjuk megszólítani, és a megfelelően feltett kérdésekre válaszokat kapunk. Ezt hívjuk  elektromágneses biokommunikáció, vagy biorezonancia vizsgálatának, mely tulajdonképpen a szervezet állapotának felmérésére alkalmas. Segítségével olyan kérdésekre kapunk választ, hogy a vizsgált egyén:

szenved-e vitamin - vagy ásványi anyag hiányban

mire allergiás

milyen betegségekre  hajlamos

milyen betegségek vannak kialakulóban

szervezetében vannak-e toxikus lerakódások

vannak-e a szervezetében gócok

immunrendszere milyen funkcionális állapotban van

egyes anyagcsere folyamataiban vannak-e zavarok

milyen a szervezet energetikai állapota

milyen homeopátiás szer, vagy gyógynövény alkalmazása javasolt

A BIOREZONANCIA vizsgálat az adatok gyors feldolgozása érdekében számítógéppel történik. Fájdalommal nem jár. Időtartama kb. 60 perc.

Segítségével lehetővé válik az:

„Önnek ezzel együtt kell élnie” és a „Mit akar még ebben a korban” típusú, kivizsgált, avagy nem tisztázott hátterű betegségek okainak felderítése és kezelése.

A  vizsgálat nem végezhető el beépített szívritmus - szabályzóval és/vagy defibrillátorral élők esetében és nem javasolt áldott állapotban lévőknél."

ezzel vége a gyöngyszemnek.

No, de az olvasói levelek, felhasználói tapasztalatok sem maradnak el tőle:

 

http://www.vitalland.hu/ttbioharmonex1

 

Mi az alapvető gond ezekkel?


Az, hogy állításokat mondanak, s azokat igazolásképpen azonnal igaznak fogadják, illetve fogadtatják el. Azt sugallják, mintha tudományos megállapítások lennének a leírtak. Nem vizsgálják  a tévedés lehetőségét sem. Persze nem is akarják, nem az a cél. 

 

A tudományos gondolkodás és bizonyítás menete: észlelés, megfigyelés, leírás, fogalmak kialakítása, hipotézis, jóslás - állítás (kísérlettervezés), ellenőrzés (kísérlet), s majd csak ezután jön az előbbiek sokszori visszacsatolása után az igazolt elmélet a fogalmak pontos kialakításával. 

 

 

Címkék: reklám áltudomány

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu