Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sziasztok! Kiss pénzből, több pénz!

Ajánlomfigyelmetekbe, ezt az új MLM rendszert. 2x8 mátrix,

egyszeri 5 dollár (kb.1000  ft)

Picture A "Fast Cash Gifts"  (gyors pénz-ajándék) tulajdonosa (Kia Thomas) beindított egy pénz-ajándékozási rendszert, amely a maga nemében egyedülálló és rendkívül gyors bevételt biztosít. A neten történő pénz-ajándékozás egyáltalán nem új dolog, azonban ez a rendszer szinte forradalmasítja ezt a bevételi formát.
Miről is van szó? 
Egy 5 dollárba kerülő üzleti lehetőségről amely egy 2x8-as mátrixba helyez minden regisztrált tagot. A 2x8-as mátrixban mintegy 700.000 dollárt lehet keresni, azonban ennek az összegnek az eléréséhez minden regisztrált tagnak be kell tartani a rendkívül szigorú szabályokat, különben a tulajdonos kizárja a rendszerből.

Picture

Hogyan müködik? Regisztrálás csak ajánlói linken keresztül történhet! A regisztrációt követő 1 órán belül be kell fizetned Alertpay-en keresztül az 5 dollárt, különben törölnek a rendszerből. 
Ez egy szigorú szabály, pont azért, hogy ne legyenek lyukak a mátrixban. 
Ezután a mátrixban fölötted lévő egyénnek az admin átutalja a te általad befizetett 5 dollárt, de ezt a fölötted lévő személynek vissza kell igazolnia 1 napon belül a webirodában; 
ha ezt nem teszi meg, akkor még kétszer próbálkozik az admin egy-egy visszaigazoló email-el, ha harmadjára sem igazolja vissza a fölötted lévő hogy megkapta az összeget, akkor az admin ezt megteszi a rendszer működése érdekében és 20 dollár büntetéssel sújtja a lustálkodót, ha ezt befizeti, akkor maradhat a rendszerben, ha nem fizeti be, akkor elveszíti a pozícióját. Tehát érdemes figyelni erre az üzletre.
Amikor jóváhagyták a befizetésed, akkor az első szintre (Level 1) kerülsz: aktív tag vagy, van ref-linked és ezen keresztül meghívhatsz legalább 2 embert, akik szintén elkötelezettek és betartják a szabályokat. 
Bár lehet, hogy lesznek lecsorgó tagok (spillover), de ne erre számíts! Addig reklámozz, amíg meg nincs a 2 embered! Ekkor megkapsz tőlük 5-5 dollárt, azaz 10 dollár a bevételed; ekkor ebből a befolyt összegből be kell fizetned a második szint (Level 2) díját, ami 8 dollár.
És mivel a te referráltjaid is elkötelezettek így meghívnak ők is 2-2 elkötelezett embert, így szépen mindenki lépked eggyel magasabb szintre.

CSAK AKKOR CSATLAKOZZ
1;
 ha eldöntöd, hogy ezt csinálni fogod! Tűzd ki a célt!
2;
 ha van 5 dollárod, és a regisztrációt követően be is fizeted; ellenkező esetben kizárásra kerülsz!
3;
 ha addig nem nyugszol, amíg 2 elkötelezett embert be nem hozol, akik szintén betartják a szabályokat!
4;
 ha megmutatod az alsóvonaladnak, hogy mit kell csinálni, mert rendkívül fontos a kommunikáció!
5;
 ha betartod a szabályokat és befizeted a bevételedből a magasabb szint árát, (és rendszeresen visszaigazolod, hogy megkaptad a pénzt) !

REGISZTRÁCIÓS LINK :   http://fastcashgifts.com/?ref=Rozzy

 

Ha kérdésed van: e-mail: euronetmarket@gmail.com

Skype:palfiedit4832

 

Ne feledd! Kis pézből, több pénz!



Címkék: 1000 forintos üzlet 2x8 mátrix dollár mlm

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu