Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A szexshop látogatása legyen az fizikailag is létező áruház, vagy online szexshop, egyáltalán nem ciki! Sőt azt mutatja, hogy az illető igényes szexuális élete minőségére. 

Egy-egy szexeszköz, vagy erotikus ruha ugyanis rendkívüli mód fel tudja dobni az ágyjeleneteket. Ahogy mondani szokás... nincs unalmas szex, csak kevés szexeszköz, vagy gyenge fantázia. 

 

A legnépszerább szexeszközök kétségkívül a vibrátorok. Nem is csoda, hiszen megannyi típus, forma, méret, anyag közül lehet válogatni... vannak klasszikus darabok és egészen extrémek is, sőt akad olyan is, amelyet a párok együtt is tudnak használni. 

A vibrátorok a solo élvezetekhez, önkielégítéshez és a páros kalandokhoz egyaránt használhatók. Ha más alkalomra nem is, legalább lánybúcsújára illő minden hölgynek szert tennie egyre. ;) 

A második legnépszerűbb szexeszköz napjainkban a gésagolyók. Ezek az apró kis kéyneztetők egyszerre nyújtanak erotikus élvezetet és erősítik az intim izmokat. Így használatuk nem csak élvezetes, hanem egyben hasznos is. Az eszköz hüvelyben való ki-be mozgatása stimulálja a hüvely falát, így akár orgazmushoz is juttathat. Eközben pedig erősíti a hüvelyi izmokat, ami által a későbbiekben intenzívebb szexuális élmény érhető el (és idősebb korban javul a vizelettartás is). 

A megannyi szexuális segédeszköz mellett npszerűek még a sezxshopokban a különböző erotikus ruhák, a klasszikus csipkés daraboktól kezdve egészen a vad latex és bőr rucikig. De emellett síkosítók, óvszerek, potencianövelő- és vágykeltő készítmények egyaránt beszerezhetők. 

 

Azok, akik szemérmesebbek és úgy érzik, hogy nem tudnának pironkodás nélkül vásárolni egy szexshopban, ma már diszkréten böngészhetnek a különböző online szexshopok weboldalain. 

Címkék: online szexshop szex shop szexshop

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu