Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

                       
A Bróker-Marketing Kft. költséghatékonysági programjának keretén belül, lehetőség van a telefonköltség radikális csökkentésére.
Ezt, partnercégünk a Key Club Hungary klubtagságán keresztül tudjuk biztosítani széles körben, mely érinti a magán (lakosság) és a céges partnereinket is.
A mobiltelefon flottának tarifáját és a klub által elérhető egyéb kedvezmények megtekintését egy INGYENES előregisztrációt követően válik elérhetővé az "ideiglenes klubtagok" számára, mely 30napig érvényes. Amennyiben véglegesítik a klubtagságot (1évre szóló klubtagsági díj befizetésével), úgy a befizetés napjától 1évig használhatják azokat a kedvezményeket, amelyek a tagságon keresztül válnak elérhetővé. Természetesen 1év után is érvényesek a kedvezmények, melyet a következő évre érvényes klubtagság díj megfizetésével érhetőek el ismét a tagok számára.
Idézet a cég weboldalán található szabályzatból:
"A Key Club Hungary tarifájának egyetlen megjelenítési módja a klub weboldalán megtekinthető táblázat, mely a Key Club Hungary és a XY Magyarország Zrt. között létrejött szerződés értelmében szigorúan csak a Key Club Hungary tagok számára nyilvános információ.
A táblázatot, vagy annak tartalmát bármilyen formában (írásos, hang, vagy képi) közölni nem regisztrált tagok számára szigorúan tilos!" 

Az INGYENES előregisztrációs link: http://kchungary.hu/eloregisztracio.php?supid=000000000531&supname=broker-marketing-kft

REGISZTRÁLJON  és tájékozódjon a klubtagságon keresztül elérhető kedvezményekről!
Amennyiben, bármilyen kérdés felmerülne vagy segítséget szeretne kérni, kérem, keressen az alábbi elérhetőségeimen.

Üdvözlettel!

Patyik Csaba
ügyvezető

Bróker-Marketing Kft.
Tel.: +36-70-9420058
Skype: broker-m001
email:brokermarketingkft@gmail.com

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu