Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

Bemutatkozás!

 

Megalakulás gondolata:

Statisztikailag bizonyított tény, hogy a közúti balesetekben sérültek 95%-a nincs megelégedve a megítélt kártérítéssel. A biztosító társaságok kihasz -nálják az ügyfelek tudatlanságát és a hatáskörük hiányát. Olyan összeget fizetnek ki, amely nem egyezik meg az elszenvedett sérülés értékével.        A sérülteket elutasítják, vagy számukra hátrányos megállapodás aláírására bíztatják. Gyakran előfordul, hogy a kártérítések kifizetését elutasítják, de megadják a lehetőséget arra, hogy az ügyfelek a bíróságon érvényesíthessék jogaikat. Mi a Kártalanítási Központban minden egyes ügyhöz egyedileg állunk hozzá, mivel minden balesetet más körülmények kísérnek. Ennek köszönhetően mindig a megfelelő kártérítést tudjuk megszerezni a károsultnak.

 

A Kártalanítási Központ tagja a legnagyobb európai kártalanítási csoportnak, amelynek  fő tevékenysége a megfelelő kárterítés ügyintézése, közúti balesetek resztvevőinek, akik sérülést szenvedtek. A Kártalanítási Központ Kft. országosan és nemzetközileg is csak szakosodott ügyvédi irodákkal és orvosi szakértőkkel dolgozik együtt. Ez a tény lehetővé teszi azt, hogy nem csak Magyar polgároknak, de más ország polgárainak is segíteni tudunk. Célunk, a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosítani és kizárólag az ügyfél érdekeit szem előtt tartani. Az ügyfeleinknek teljes szolgáltatást biztosítunk, a kérvény átvételétől egészen a megfelelő kártérítés kifizetéséig.

Az egész európai kártalanítási csoport ahová a Kártalanítási központ kft is tartozik már rengeteg ügyfélnek tudott segíteni.

A Kártalanítási Központ tudja, hogy mindenkinek csak egy egészsége és egy élete van. Ezért ha valakit egészségügyi kár vagy közeli hozzátartozója elvesztése éri, akkor az ilyen személynek joga van a kártérítésre. Ez a kártérítés nem tudja vissza adni az egészséget, nem is tudja pótolni a közeli családtagot: anyát, apát, gyermeket, de segít tovább élni, támogatja az újrakezdést, tanulást, gyógyulást, kezelést és legalább részben csökkenti a fizikai és szellemi fájdalmat.

KÜLDETÉSÜNK: Legmagasabb minőséget biztosítani és kizárólag az ügyfél érdekeit figyelni.

Küldetésünk, hogy jogi és pénzügyi segítséget biztosítsunk olyan személyeknek, amelyek közúti baleset által sérülést szenvedtek. Küldetésünk megvalósításával az ügyfeleink részére megszerezzük a lehető legnagyobb kártérítést a biztosító társaságoktól bel-és külföldön egyaránt. Az ügyfelek, munkavállalók és az üzleti partnerek bizalmát a szakmai elveknek és az üzleti tisztességnek, valamint a mindennapi munkánk során alkalmazott etikai kódexnek és az eladási szabályoknak köszönhetjük.

·         Támaszt, szakértői és jogi segítséget biztosítunk az ügyfeleiknek

·         Becsületesség

·         Nyitottság és átláthatóság

·         Kölcsönös tisztelet

·         Az ügyfelek érdekeit vesszük figyelembe

·         Vállalkozói sikereinket munkatársainkkal együtt érjük el

Az ügyfelünk lehet:

·         közúti baleset résztvevője(vezető,utas,gyalogos, kerékpáros),aki egészségkárosodást szenvedett

·         az a személy, akinek a közúti balesetben elhunyt közeli hozzátartozója

·         emberek, akik fontosnak tartják a kártérítés nagyságát

·         emberek, akik fontosnak tartják a kártérítés rövid ügyintézési idejét

·         emberek, akik nincsenek megelégedve a kártérítéssel

Kártalanítás típusai:

·         fájdalomdíj

·         társadalmi értékvesztés

·         elmaradt kereset

·         gyógyulási költségek visszatérítése

·         járulék a gyermekeknek

·         közeli személy halála

·         temetkezési költségek visszatérítése

 

Amennyiben van olyan ismerősöd, aki károsult lett és szeretnél segíteni rajta munkatársunkként vagy anélkül, írj privát üzenetet a  kapcsolatfelvételért és a teljeskörű tájékoztatásért!

Üdv.

Patyik Csaba


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu