Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tájékoztató!

 

 

Tájékoztatni szeretnélek egy rendkívüli dologról, ami alapjaiban változtathatja meg a véleményed az egészségmegőrzéséről és/vagy a betegség(ek)ből való gyógyulásról!
NEM kuruzslás és hókuszpókusz!

Több ezer éves tapasztalatokon nyugszik, amit ötvöztek a mai kor tudományával, amiből elkészült egy nagyszerű eszköz, melyet Európában csak kb. 4-5000-n ismernek, de az Ázsiai földrészen már millióknál bizonyított.
Ez egy golyóstollhoz nagyon hasonlító „pálca” (AMWand), melyet szakszerűen használva a szervezetben a felbomlott energiaegyensúlyt helyreállítja, és a fájdalom panaszokat perceken belül látványosan csökkenti vagy megszünteti.

Krónikus betegségeket többszöri alkalmazás után hihetetlenül gyorsan javít, már több betegségben alkalmazták és megdöbbentő eredmények vannak.
Speciális összetételének köszönhetően csak egy típus van a világon, melyet megpróbálnak hamisítani, de képtelenek a technológiát lemásolni.

Természetesen ez a technológiát a cég más termékeiben is felhasználja, így azok is hasonlóan fejtik ki hatásukat.
Az eredetit egyetlen cég gyártja a világon!
Bioenergetikai alapon működik.
Műtéttől szabadultak meg emberek, rákos betegségben szenvedőknél megdöbbentő és látványos javulás, gégerákot szüntetett meg.. és még sorolhatnám..

Csökkenti vagy megszünteti 6m-s sugarú körben a káros sugárzásokat:

- radioaktív sugárzást

- elektromos háttérsugárzást, stb. / ezeket Magyarország leghitelesebb háttérsugárzás mérésével foglalkozó cégének hivatalos mérési eredményeivel foglyuk alátámasztani hamarosan. /
Ha van a családban beteg, bármilyen problémával és eddig nem használt neki semmilyen kezelés, gyógyszer, ha van olyan, aki fájdalomtól mentesen akar élni, ha van olyan, aki meg akar szabadulni betegségétől, hallgassa meg.
Az országban hetente vannak ingyenes tájékoztatók, amit a weboldalunkon a

www.amegahungary.hu található.

A nemzetközi weboldal elérhetősége: http://www.eamega.com/csaba

Hetente vannak online tájékoztatók (csütörtök-vasárnap 19.00h.)

http://vcp3.videocontrolpanel.net/?meeting=9791973

Please type in your name : Patyik-Saját Név
Please type int the … password:
amwand

Amennyiben nem sikerülne belépni a konferenciaterembe, akkor az esetleges változott időpont és a belépés feltételének leírása az alábbi linken keresztül érhető el:
http://www.amegahungary.hu/webkonferencia.html

Feltétlenül hallgasd meg, mert teljes körű tájékoztatást, saját tapasztalatot és konkrét eseteket fogsz hallani.Vannak a világon komoly elismert szakemberek, akik már úgy gondolják, az energiagyógyászaté a jövő …!!! http://www.youtube.com/watch?v=pTOXIHQCo0U&feature=share
És vannak olyanok, akik napi szinten használják (pld.: pécsi doktornő,  aki a természetgyógyászokat vizsgáztatja Bp-n,  már több mint 400 esetet kezelt vele) és MINDEN esetben eredményesen!!!

Bármilyen kérdés felmerülne, akár a web-konferencia előtt vagy után kérlek, keress az alábbi elérhetőségeimen.



Üdvözlettel!
P. Csaba
Skype: broker-m001
email:amegaglobal.csabapatyik@gmail.com

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu