Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Könyv - citromkrémes

6 tojásos vaníliás piskóta, 7 tojásos kakaós piskota.
Krém: 2 db vaníliáspuding, 6dl tej, 3 ek. liszttel, kevés cukorral felfőzve, miután kihűlt 1 margarint és egy citrom levét kevertem bele. A piskótákat ketté vágtam, megtöltöttem a krémmel, majd vajkrémmel burkoltam az egészet és rá tragantmasszából készítettem a "borítót". A díszek is tragantból vannak.
Tragant (vagy másnéven gumimassza): 9 gr zselatint felfőzök 7 ml vízzel,majd 60-70 dkg porcukrot és 1 kávéskanál mandula aromát keverek bele. Kicsit nehezebb nyújtani, mint a vajas fondantot, de szép fehér lesz és nagyon gyorsan szárad.

Címkék:  

Kategória: Család, gyerek

Látta 78 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu