Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Garfield - tejszínes epres

2 db 6 tojásos vizes piskótát sütöttem, csíkokra vágtam őket és két tálba rétegeztem a csíkokat, majd epres krémmel töltöttem meg.
Krém: 1 cs. puncspudingot 4 dl tejjel felfőztem, kevés cukrot adtam még hozzá, miután kihűlt, belekevertem 4dl felvert tejszínt és kb. 40 dkg friss apróra vágott epret.
A rétegezést addig folytattam, amíg a tálak megteltek, majd egy éjszakára hűtőbe tettem. Másnap kiboríottam a tortákat, összeillesztettem a kettőt, bekentem vajkrémmel és fondanttal borítottam. A díszeket is fondantból készítettem, a fejet csokival festettem.

Címkék:  

Kategória: Család, gyerek

Látta 87 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu