Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Orosz kémek

3.

 

Weselovszky úgy gondolkodott, hogy nem is rossz idea, ha a gyerek mimnél előbb, négy év múlva eltűnik a balfenéken, avatás után elküldik a búbánatos picsába, Lentibe, vagy Nagyatádra és ő nyugodtan megkaparintja a kopasz hadnagy Landler strasszei főbérleti lakását, valamint a Horányi telkét és bungalóját, addigra már az apja örökségéből vásárolt vadi új UK-ás rendszámú 1200-es Zsiguli úgy is az övé volt.

 

Mindkettőre rá is tette a kezét, a Landler strasszei50 két szoba összkomfortos lakást 1977 júniusában elcserélte egyik kollegája egy szoba-konyhás zuglói lakására, és így annak a tulajdon és bérlő kijelölési joga a Magyar Államra, azon belül a Honvédelmi Minisztériumra szállt.

 

~

 

                50Az új névért az István utat – (Az 1942. augusztus 20-án repülő halált halt Vitéz nagybányai Horthy Istvánról, a MÁV elnökéről, kormányzó-helyettesről nevezték el.) - lefokozták utcává, de 1990. után ismét visszakapta a nevét és rendfokozatát. A szomszéd északról párhuzamos utca neve, ami az Állatorvosi Egyetemtől indult a liget felé, viszont maradt Marek József, - (Aki Kossuth-díjas Állatorvos volt.) – és mint Elemér utca nem került rehabilitálásra. Landler Jenő izraelita származású szociáldemokrata politikus az 1919-es kommün alatt előbb kereskedelmi, később belügyi népbiztos. – (Miniszter). – Ő is a MÁV élén, mint vezérigazgató funkcionált. 19. júliustól a Vörös Hadsereg főparancsnoka.

Címkék: 157

Kapcsolódó cikkek:

  Az elhibázott házasság

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu