Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Figaró

 

Novemberben Potoczky osztályfőnök behívatta Halom szüleit – (Anyját.) – és közölte vele, hogy a gyerek semmit nem tanul, mindenből bukásra áll, és, hogy jövő hétfőn át fogja tenni az általános szakú Á osztályba. Halomné elmesélte a fia és az apja párharcát és kérte Potoczkyt, hogy az átrakással várja meg a félév zárását, addig megpróbálják otthon rendbe tenni a dolgokat. A tanár felajánlotta, hogy ő is beszél a zord atyával, - (Ki például Halom jó pár fiú osztálytársát lehuligánozott, nem engedte őket be a lakásába, és mindegyiket elküldte:

- Menjél hosszú hajú huligán fiam haza a picsába! Szarháziak! – „Menjetek fodrászhoz” by: Gálvölgyi J.) - de erre a beszélgetésre nem került sor, mert Feri megunva az egész cirkuszt elment fodrászhoz és levágatta kopaszra a haját, és így jelent meg a Gőztekével a színpadon is.

~ Hol voltak akkor még a skinhead-dek.

Címkék: 045

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu